Hon har ett namn!

Ja så äntligen, efter mycket funderande, så har hon nu äntligen fått ett namn lilla lillasyster. Mellannamnen är fortfarande lite osäkra men vi har ju i alla fall ca 1,5 månad kvar tills det är tänkt att vi skall ha dop för henne så där får vi klura lite till. Namnet vi valt har funnits med ända sen Charlie låg i magen men låg inte högst upp på vår lista denna gång utan där hade vi egentligen ett annat namn. Så kom hon ut och visst är det en liten Juni som vi väntat på i 9 långa månader. Känns verkligen helrätt nu när vi spikat det men fortfarande lite ovant eftersom hon kallats för bebisen eller lillasyster så otroligt länge.


Nu har Juni hunnit bli 3,5 vecka redan och sover fortfarande bort större delen av dygnet men börjar bli lite mer vaken ändå. Hon fixerar blicken korta stunder och Tom hävdar med bestämdhet att han fick ett svarsleende igår (även fast jag tänker att det nog är lite tidigt ännu). Spädistiden må vara mysig då hon är så otroligt liten och gosig men oj vad jag ändå längtar efter att hon blir mer stabil i både kroppen och i sin dygnsrytm så att man kan interagera med henne lite mer och lära känna hennes lilla personlighet. Sömnen är inte helt bra just nu med mycket knorrande mot småtimmarna som väcker mig konstant och därmed är denna mamma helt slut ungefär 90% av dygnet vilket inte gör mig till en särskilt rolig person att umgås med. 

Jag har rent kroppsligt återhämtat mig bra i kroppen efter själva förlossningen. Kände mig i princip som vanligt bara redan efter ett par veckor "där nere" och det har mest varit lite ryggont som hängt kvar efter mycket aktivitet någon dag. Magen ser fortfarande rätt gravid ut och det lär ta ett tag för den att gå tillbaka eftersom jag fortfarande har en hel del graviditetskilon kvar men allt har sin tid och jag stressar inte (det hinner/orkar jag inte med ändå😅). 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: