Glad midsommar

Ja, glad midsommar allihopa! Sitter i husvagnen nu och tar det lite lugnt, kollar facebook och knaprar på en polkagris (sur jordgubb). Har varit riktigt dålig på att blogga i veckan men har av någon anledning inte satt mig ner och tagit tag i det. Vill ju gärna visa er lite av bilderna från lägret, men det kommer.

Nu nästan direkt efter midsommar ska jag och tjejerna iväg till Peace and Love i fem dagar vilket kommer bli riktigt kul. När vi sen kommer hem så är det dags för mig och T att flytta hemifrån... i tre veckor i alla fall. Vi ska passa mina kusiners katter och hus då så vi har en hel villa för oss själva. Hoppas att den står kvar när familjen kommer hem sen bara (A).

Ingen kamerasladd med mig ut till campingen men här kommer en liten bild på smarriga polkagrisar från gränna (sån som jag äter nu alltså).
Gäsp gäsp

Ja god morgon på er allihopa. lev nyss väckt av min pappa eftersom att vi idag skall åka till småland och fira min farfars 75årsdag. Är egentligen ganska trött på kalas efter gårdagen där det var mycket folk och skratt men efter idag så kan jag ta det lite lugnare och träffa lite folk.

Har fått sommarjobb dessutom nu när jag varit borta. Ska jobba en vecka på partille cup. Mycket spännande för jag vet knappt vad det är jag ska göra. Nånting med maten var det nog i alla fall.

Nä nu ska jag upp och äta lite frukost och sen hoppa in i duschen. Vi hörs senare ;)

ja nu är jag äntligen hemma igen efter en ...

ja nu är jag äntligen hemma igen efter en vecka ute i skogen med söta och jobbiga små scouter. Nu ska vi snart iväg så bilder och mer berättelser kommer senare. /AlvertI bilen på väg till årets stora scoutläger...

I bilen på väg till årets stora scoutläger med tema Narnia. Ska bli asroligt och spännande att se hur scouterna reagerar på att de är så många andra scouter där. Jag kan alltså inte bloggande förrän jag kommer hem på fredag. Ni får ha det så bra tills dess /Alvert


Skolavslutning imorgon

Ja imorgon är det skolavslutning.. Äntligen! Man kan nog inte längta mer till det än vad jag gör just nu. Idag hade vi dessutom inga lektioner så det var bara att softa hemma. Målade bland annat naglarna så de är fina till imorgon samt övade lite på sminkning av ögonskugga. Det är inte så lätt som det ser ut xD Inte om man ska ha flera färger med snygga övergångar iaf.

Jag lyckades även drämma in huvudet i dörrkarmen i badrummet (skulle böja mig upp samtidigt som jag var på väg ut) och spräckte då både under- och överläppen -.- Kul när det är avslutning imorgon -.- Satt med en kylklamp mellan läpparna ett tag så får väl hoppas att det inte svullnar så fasansfullt mycket till imorgon.

Var även iväg idag och köpte en tonad ansiktskräm som ger huden lite färg så att man slipper sminka på sig massa foundation på sommaren. Riktigt bra (Y) och man ser väldigt fräsch ut med lite mer färg i ansiktet ;)

Nu ska jag ställa mig och laga middag; kött sås och potatis. Hörs ;)Donner-OS

Varje år så har alla på mitt gymnasium en slags kamp i en massa galna grenar, allt ifrån fotboll till pingisbollsspottning. Den ordningen som treorna sedan placerar sig är den ordningen de får välja när de ska springa ut på studenten. Så man kan säga att de två första åren är lite uppvärmning och i trean är det blodigt allvar. Klasserna klär också ut sig till något gemensamt tema som de bestämmt och här kommer lite bilder på min egen klass där vi valt att klä ut oss i temat; Astrid lindgrens Värld. Enjoy!

Karlson såklart ;)

Självaste Astrid!!

Här har vi Madicken, Pippi x 2 och Lina från Emil i Lönneberga

Astrid och Karlson

Ronja Rövardotter m.fl.

Och här harvi Prussiluskan haha!! Bästa utklädnaden

Emil och Prussiluskan

Emils lillasyster Ida, Madicken och Karlson

Pippi, Lina, Pippi, Emil, Rasmus på luffen och Karlson

"All makt åt Tengil och vår befriare!"

Pippi

Och sist men inte minst så har vi mig som var utklädd till en rumpnisse xD

Fotografier

Har fotat en del idag så här bjuds på lite sköna bilder:
Hahahaha jag kan inte sluta skratta åt denna bilden. Han är för söt K.


Och det var väl allt för denna gången. För er som har mig på facebook så finns det fler bilder där ;)


Vad bakade jag nu då??

Tamtadaaaaaaa!! Bullar :DBakar

Skulle ha åkt iväg till stallet idag på morgonen men när jag kommer dit är allt låst :S Vet inte riktigt vad som hänt men det var bara att åka hem igen. Istället bad mamma mig att baka lite, speciellt med tanke på att Ts familj kommer hit på middag imorgon. Nu väntar jag alltså bara på att ugnen ska bli varm. Sernare så kommer det bilder på vad det är jag har bakat. Kommer bli smaskens!!

I eftermiddag ska jag till T och sova där en natt för han har ju varit så mycket hos mig så hans mamma vill att vi ska vara hos dem med ^^ Så vi får väl mysa o ha trevligt där istället.

Är lite småsur över att jag brändemig såpass igår att jag inte kanva ute i det grymma vädret idag. Behöver dessutom sola benen men det är väl smällar man får ta. Förhoppningsvis så är sommarvärmen här för att stanna.

Nu ska jag återgå till mitt hemliga bakande. TjingelingBränd

Har inte bloggat på några dagar nu tror jag men jag har liksom inte haft tid till det. Det har vart så grymt härligt ute så jag har inte velat sitta inne framför datorn. Inte så konstigt kanske ^^

Idag har jag varit med på något slags släktkalas för Ts kusin och faster. Mycket trevligt måste jag säga och vi satt ju ute hela dagen. Så nu är jag röd som en liten tomat. Jobbigt att man bränner sig så lätt, men det gäller att bygga upp brännan nu tills vi åker till turkiet i augusti för annars kan man bränna sig riktigt rejält.
Bilder från kalaset kommer imorgon eftersom att jag bara inte orkar just nu. Dessutom är jag döhungrig ^^
Tjudeluu