Tuttifrutti

Just ätit pyttipanna och druckit en blåbär-jordgubb-banan smoothie. Muuums! Har börjat dricka smoothies lite då och då. Visst är det nyttigt och så men det är ju framförallt väldigt gott. Jag undrar lite hur man kan få smoothiesarna (hur i hela friden böjer man det ordet? :S) att bli så nyttiga som möjligt och även mer mättande. Har druckit smoothie till frukost hela veckan nu eftersom jag har otroligt svårt att få i mig någonting till frukost och då är det ju perfekt med något som jag verkligen älskar. Om någon har något grymt recept så tveka inte att slänga hit en kommentar eller två.
Är proppmätt nu dock så det receptet får jag prova en annan dag. Nu ska jag göra trökläxor så ni får ursäkta mig ^^Äntligen helg

Som jag har längtat och kämpat och nu är den äntligen här :D Efter ett hemskt matteprov och en urtrist fysiklektion är det äntligen helg! Nu ska jag slappa, städa och steka hamburgare. Ingen mer skola förrän på måndag. trevlig helg allihopa.

Planera, planera

Sitter och planerar för fullt inför klassfesten i helgen. Ska bli grymt roligt, särskilt som vår klass har varit lite tröga på det där med att släppa loss utanför skolan. Skrivit en klassisk "att göra" lista och även en inköpslista på mat, snacks och cupcakes som jag ska göra. Borde väl även börja städa lite men gissar att det är lite för tidigt att dra igång det nu för min del. Det hinner ändå bara bli stökigt igen innan helgen.

Jag och J satt 4 timmar idag och jobbade med vårt projektarbete så nu är jag så slut jag bara kan bli. Tots det satte jag mig ändå ner och gjorde den förbannade historialäxan också så jag blev av med den. Den har hängt över mig hela veckan ^^. Tur att det är sovmorgon imorgon så man kan få sova ut lite. Det kan jag behöva. Efter skolan imorgon  blir det nog nämligen mer förberedelser inför partyt. Längtaaaar!!
Projektarbetstime!!


Hahaha det kan t.o.m. vara roligt att plugga ibland ^^


God morgon

Dagen börjar med en härlig smoothie på jordgubbar, banan och blåbär. Blandade den halvfrusna frukten med lite juice och gud vad skönt det är för halsen när man har lite smått halsont. Dessutom piggnar man verkligen till. Frukten finns att köpa på coop i frysdisken och då är den färdigskivad och portionerad i små påsar. Perfekt för en latmask som mig. Finns även med mango, annanas och papaya ;) Nä nu ska jag bege mig mot tåget.
9/11

Tvn går nonstopp med dokumentärer och minnescermonier från den dagen då terrorn bröt vår invaggade trygghetskänsla. 10 år har gått och jag skänker en tanke till alla de människor som drabbats i denna tragiska olycka. Vila i frid, lev i kärlek.


Cupcakes: Vit choklad med jordgubbsfrosting

Sitter i detta nu och mumsar i mig en av dessa läckerheter jag nyss vispat ihop. Humöret har inte riktigt varit på topp idag så tänkte att jag skulle muntra upp mig med lite bakande. Det funkade faktiskt ganska bra.Djurpark

ja här kommer senaste nageldesignen jag satt och sysslade med i förrgår när jag var för trött för att göra någonting men för pigg för at sova ^^ jag har varit lite dålig på att ta hand om naglarna den senaste tiden men nu har jag köpt en bra grej som stärker naglarna så nu får man bara vänta tills de blir långa och fina igen :)
Mitt nya nagelserum från depend (69,50 LINDEX)
Jag har dock inte så bra tålamod så jag är lite för ivrig ibland och låter inte nagellacket torka helt vilket är superviktigt för att det ska bli bra. Jag lär mig med tiden förhoppningsvis. Scouternas motto är ju faktisk; learning by doing.
Nu kommer snart min kära mamma hem med lite indisk mat som vi ska mumsa i oss till lunch så nu ska jag nog ta och duka ^^ Peace out!

På rymmen...

Sitter med datorn i knät hemma hos Ts farbror och tänkte slänga in ett inlägg. Vi har fått låna denna lägenheten i helgen då Ts farbror är bortrest. Asschyst och jag måste säga att trots att jag älskar min familj så tar jag varje chans jag får att komma hemifrån. Mitt rum är nog 2 x 4 meter och det delar jag med T. Det blir trångt och väldigt snabbt så ligger det handdukar och smutskläder överallt. Kan inte koncentrera mig på att plugga och sen så är jag så trött på allt tjat hemma. Jag har kommit upp till den åldern att jag faktiskt fattar (oftast :P) att jag behöver hjälpa till hemma även med saker som inte just angår mig men eftersom att min lillebror inte gör det så behandlas vi på samma sätt. Med mycket tjat. Älskar er mamma och pappa men det hade varit otroligt skönt med ett eget place så man får lite andrum i alla fall.

Nog om det. Igår kom J och C hit och hade filmkväll med oss. vi åt pizza och maaaaassa godis och jag vet inte riktigt hur många olika filmer vi såg ^^ Kul var det! De sov över till idag och stack för någon timme sen. Så nu är jag och T själva igen och det firas med ännu en härlig filmkväll samt några mattetal som jag ska sätt amig att räkna nu. Visst, det är lördag men man kan inte vara revoltisk tonåring varje helg xD

Nu ska jag krypa upp i soffan bredvid min fästman (låter skuuuumt) och kolla på när han spelar xbox. Tjudeluu!