Kämpar på

Ojojoj vad det är mycket att göra. Det märks verkligen att det är sista terminen innan studenten nu kan jag säga. Vill inte ens tänka på hur lång min lista är på inlämningar/prov att göra innan jag går ut :S på nått sätt så känns det väl kanske ändå som att det kommer att lösa sig. Jag hoppas verkligen det. Jag får tro på mig själv, tro att jag faktiskt kan klara det.

Hade mitt intro i hemtjänsten i påsk på tre dagar och efter det var jag heeeelt slut kan jag säga. Jag förstår inte riktigt hur jag ska komma ihåg allt nytt och klara av allt ansvar som kommer med det jobbet. Cred till alla uskor och vårdbiträden där ute asså!!
Introt innebar i alla fall att jag fick gå bredvid och både följa med hem till vårdtagarna men även vara på kontoret och gå igenom pärmar och rutiner. Herreguuuud säger jag bara haha :S :) men det var väldigt intressant och trevligt att hälsa på de flesta av gamlingarna och hjälpa do att diska o städa o.s.v. Jag tror nog allt att det kan gå.. Det sa mina blivande kollegor i alla fall att jag skulle göra. Måste antagligen ringa plpanerarna som lägger schemana och höra om jobb innan sommarn så jag kommer in i arbetet men det tar emot lite eftersom jag är nervös xD är nog ingen brådska ån utan kan nog ta det effter jag vart med klassen i Berlin

Nu ska jag upp och göra lite frukost och senn ska jag skriva det sista på labbrapporten om amylas

Hare gött!!
Gottesöndag

Sitter hemma med min fina pojk och kollar på när han spelar battlefield och pratar med sin något udda farbror medans jag själv leker med min nya leksak; en alldeles egen ipad!! Ja jag köpte mig en vit 16 G idag på siba och är nu väldigt lycklig hahaha ^^

Jag och T trycker samtidigt i oss en massa godsaker för att bli så tjocka vi bara kan xD gottit!!

Ha det fint

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2672483/images/2012/pic_197544332.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2672483/images/2012/pic_197544354.jpg" class="image">


Snartsnartsnart

Snart snart är det loooov! Som jag har längtat. Ska bli underbart att få tid att ta igen lite missat skolarbete pga att jag är sjuk KONSTANT. Sen ska jag jobba för första gången på nya jobbet på tisdag :S känns galet läskigt men samtidigt väldigt kul. Framförallt så ska jag passa på att mysa så mycket jag bara kan med min kära fästman för snart (den 18onde) har vi varit ett i tre år. Sjukt lång tid måste jag säga men inte jämfört med hur många år vi har kvar tillsammans ;) jag älskar dig <3 glöm aldrig det!!

Nu ska jag gå och förbereda mig inför att åka iväg och skriva matteprovet. Lagom peppad kanske men efter det är det loooooov. Finns bara ett ord; underbart!

Puss och kram / AlvertPlugg med padda

Sitter hemma med pappas nyinförskaffade padda och pluggar. Funderar själv på att köpa en så jag gör ett försök ;) skulle skrivit matteprov idag men jag var så sjukt stressad igår så fick inget gjort. Som tur är har man goa och förstående lärare som lyssnar på en och jag ska skriva provet imorgon istället. Så nu sitter jag här och tragglar de Moivre och Euler i min ensamhet haha. Tror nog att jag kanske ska gå och köpa lite frukt eller nått sen med till min pöjk som sliter på jobbet just nu.

Nä nu är det slut på rasten!! Hare kanin ;)