Bad enough for You

Var tvungen att posta denna med för att jag gillar den så mycket <3 Kärlek


Poppin' champagne

Dan före nyårsafton. En av årets största och absolut sista stora händelser. Själv ska jag och T hem till en kär vän och partaja i hans lilla stuga på 25 kvadratmeter.. hur det nu kommer gå. Antagligen bra med så gött sällskap antar jag. Dagen i ära så får ni här en låt med All time low (ja ett pojkpoppband.. och?) och visst det kanske inte är min favoritlåt men passar ohygligt bra idag måste jag säga ;) Enjoy och lyssna gärna vidare på youtube på t.ex. Dear maria count me in, I feel like dancin' och bad enough for you.
Upp upp och iväg

Håller på att packa för fullt för ska till lillen och stanna där över nyår så det gäller verkligen att tänka. Smink och vilka kläder man ska ha ^^ typiskt tjejigt antar jag.
Här kommer en bild på hur mitt h¨år ser ut nu (lockigt) och så inspirerades jag lite av en megan fox look på sminket idag. Sorry för lite dålig bild. Får se om det kommer nån bättre senare. Nu ska jag i varje fall fortsätta att slita ut hela garderoben i jakt på kläder. Önska mig lycka till, haha.
Inlägg nr 100

Ja jag såg just att detta blir mitt hundrade inläg på bloggen. Här kommer de utlovade fotona på håret.. är supernöjd men fick inte riktigt till en bild som rättfärdigade den så dessa bilder får duga ;) Vad tycks?!

God Jul och Gott Nytt År

Ja uppdatering var det längesen jag gjorde här.. skolan har kört slut på en och julstöket har tagit överhanden. Skulle bara svänga in och hälsa alla en god fortsättning och ett gott nytt år. Själv är jag nyårsfin i håret nu och håller på att byta rum med min lillebror eftersom han har större rum och T flyttar hit till våren.
Slänger in en bild på håret sedan när jag ätit ;)
Kram på er!