Cake pops till Halloween

Ja här är vad jag har bakat.. fast nu är just denna lilla rackare uppäten (A) Cake pops helt enkelt.
Ni som kommer på lördag är de enda som får smaka eftersom de garanterat är slut innan lovet är över.Full rulle

Inte förrän nu har jag fått riktigt tid och ortk till att skriva.. det händer så sjukt mycket hela tiden så man hinner typ inte med ^^ Har hunnit med både det ena och det andra (har bl a varit sjuk IGEN) men viktigast är väl ändå den stundande halloween festen på lördag.

Jag och T har bjudit en massa folk så att det blir en härlig blandning. tyvärr så är det många som inte kunnat komma men vi blir ändå ett härligt gäng och oooom vi kommer att ha roligt på lördag asså. Det är bara synd att jag inte fått med några killar från min klass. Kan nog förstå varför då jag precis hafdt en fest som blev helt okej men kanske inte den bästa och sen är det ju så med mina kära manliga klasskamrater att om en kille tackar nej så tackar alla nej. Tråkigt men förhoppningsvis så är det dom som missar en rolig fest och har fel.

Det ska dessutom bli otroligt kul att lära känna Ts kompisar lite mer.. har träffat en del av dom men inte alla. Förberedelserna håller på sen en vecka tillbaks här hemma. Vet egentligen inte varför men kan inte vänta med att hänga upp lite spindelnär och sånt. Familjen bara skrattar åt mig. Har fixat ihop kostym och bakat (ska baka fler satser) och idag har jag även städat. Check :P

Rörigt inlägg men så får det bli ibland. Halloween kommer bli awsome så tagga nu alla som ska komma på lördag!