Hopplöst?!

Asså.. försöker plugga enzymer men sitter istället och kollar på live-sändningen av Felix Baumgartner som skall hoppa fallskärm från 36 km höjd och samtidigt slå X antal världsrekord. Hoppas för allt i världen inte att han dör.. verkar ju helt galet!! När Tom berättade det för mig så trodde jag ju att detta är en idiot som självklart inte har nån aning om vad han gör.. men har läst lite och han har ju faktiskt gjort flera testhopp, varav senaste var från 3 mils höjd. Han har förberett sig i fem år för detta så det var nog inte något vad han förlorade efter några öl på krogen med polarna precis.

Nu är det i alla fall bara minuter kvar innan han hoppar så om ni vill se så gå in på aftonbladets live-tv. Själv ska jag sitta här och knapra på mina naglar ett tag.. för plugga går ju bara inte ^^

http://www.aftonbladet.se/nyheter/aftonbladetlive/

Här är han!! Inte ful heller höhöKänslan när..

.. man går gatan fram med grym låt i lurarna och det känns som man är mitt i en musikvideo.. Och alla andra glor ögonen av sig på miffot med världens bredaste smile i fejset.

Hej på dig också wierdostatist liksom.. Spela med istället!!

Tonårsdröm

Haha.. alla har det.. utan att någon vill erkänna.. så då gör jag det ;)
jag och min kära Joe skall den 9onde februari uppfylla en tonårsdröm och gå på pojkbandskonsert i Glasgow :D :D :D Superexcited!! Hahaha.. folk får faktiskt säga vad dom vill om detta kära band men jag tycker dom är urgulliga och riktigt bra. Sån är jag! De släppte i alla fall en ny skiva i veckan och här är nog min favoritlåt i på den:

Sitter och väntar att Linnéa som kommit ner från Sthlm ska komma hit så ska hon få se lägenheten och så får vi tjöta en massa. ikväll sen är det filmkväll med massa gamla tjejkompisar. Ska bli supermysigt det med!
 
 


Flow

Oj som det har flytit på idag med plugget.. enda nackdelen är väl kanske att jag är sjukt trött. Kör jag dock på såhär imorgon med så är jag snart ikapp. Idag har det varit lipider och aminosyror på schemat och tack och lov så tycker jag faktiskt det är lite intressant ändå. Sålänge man hänger med då ^^. När det blir alldeles för krångligt slår min hjärna bakut, springer några varv runt medulla oblongata och vill inte hjälpa till längre.

Nu har jag dock bestämt mig för att sitta en stund med Fruty Loops och leka för att koppla bort tankarna på kemiska bindningar ett tag. Sedan blir det en välförtjänt vila som till och med får mina tår att skrika av lycka. Och sen får vi se, mår jag ok imorgon går jag på föreläsningarna och om inte tar jag det lilla lugna och pluggar på hemmaplan. Det har ju visat sig gå riktigt bra det med ;)

Puss och godnatt!

Oh va härligt

Ända sen i söndags har jag inte alls mått bra. Trött, febrig, ont i huvudet och så vidare. God News är väl att det inte är ännu en förkylning vilket jag är oerhört glad att slippa. Bad news är väl att jag trots upptäckten av min allergi inte kommer vara frisk hela tiden (duuuhh).

Igår mådde jag i alla fall relativt bra och då var det ju dags för andra TYK-dagen. Riktigt roligt avbrott nu faktiskt mitt uppe i MCBplugget (molekulär cellbiologi). Jag drog även igång Tom efter han slutat jobba att åka iväg och träna. Dum som jag var så körde jag på som vanligt. Det är det jag får betala idag när jag vaknar upp och känner mig dålig igen. (Drömmer dessutom en hemsk mardröm jela natten men det behöver kanske inte höra hit xD)

Det finns liksom en gräns vad ens kropp klarar. Och då menar jag inte bara fysiskt, utan även psykiskt samt en kombination av dessa. Jag drar slutsatsen att den tuffa perioden med massa tentaplugg, släktkalas, hård träning och allt var lite för mycket på en gång. Då är det bara att lyssna på kroppen, varva ner och sakteligen börja om med lite bättre struktur och planering för att undvika en ny krash.

Med de visdomsorden får jag säga tack och good bye, nu blir det plugg och vila för mig, så att jag förhoppningsvis orkar skola imorgon ;)
Henrik funderar

Kursexpeditionen... Underligt... Hur sjutton får dom plats där i?!


The T-Day

Tentadags. Nervositeten stiger. Ärligt talat vet jag inte hur det kommer gå. Kan lika gärna klara det som inte klara det. Typiskt bara att jag var sjuk och borta från skolan där på tema tre för det är det jag kan sämst nu :/

Nu ska jag preppa väskan med choklad, pennor, leg och annat nödvändigt. Vi ses på andra sidan ;)

Syns det att jag har tentapluggat? xDTentapluggandet fortsätter

Sitter uppkrupen i soffan med mysigaste filten runt mig (fick den i inflyttningspresent bl.a från Toms faster och farbror), och skrivkramp i min högerarm ;) har just avslutat pluggandet om tema två: anatomisk terminologi, muskler och ben, embryologi och humanbiologi och måste nu fortsätta med det mindre lockande styrsystemet på tema 3. Usch.. Har hittills kunnat motivera mig rätt bra men trött efter en hel dags pluggande och med ett såpass brett och svårt område kommer inte min nyfikenhet riktigt frivilligt.

Ska ta en kopp the till och se om det hjälper mig och så kryper jag längre in under filten för att gosa ner mig ordentligt!