Fadderfika

Hemma igen från fadderfika med nollegruppen! Grym start på nollningen och läkaarprogrammet såhär en dag i förväg. Har just tryckt i mig två äggmackor (ja tryckt eftersom jag egentligen var mätt på alla kakor vi fick hemma hos två av faddrarna) och är rätt nöjd. Har träffat många nya människor som alla verkar väldigt härliga och ser verkligen fram emot att lära känna dem mer. Skulle dock ljuga om jag sa att jag inte vart rejält nervös påväg dit ^^ men det är en annan femma.
 
Vi träffades vid spårvagnshållplatsen allihopa och hälsade på alla, jag småskrattade eftersom jag insåg att jag inte skulle lära mig ett enda namn just då. Vi gick hem till två av faddertjejerna och satt och pratade och alla fick presentera sig. Trångt som attan var det i det lilla rummet, men go stämning för det. Sen var det fika och ytterligre mingel och prat.. det hela ytterst trevligt och när jag satt på bussen hem insåg jag att jag nog lärt mig fler namn än vad jag trott. Är bara glad att jag, till skillnad från många andra, är från gbg och inte nyinflyttad. Lider verkligen med de som precis kommit till en främmande stad och måse lära om allt. Får väl hjälpa dem så gott jag kan ;)
 
Nu ska jag ställa typ tre alarm (FÅÅÅÅR inte komma försent till uppropet=struken plats) och sen är det sängen. Imorgon börjar det. Ska bli galet kul! Ännu roligare när jag insett vilket härligt gäng (och många fler) jag kommer spendera min studietid med!!
 Ang. Läkarbesöket

Juste.. glömde ju skriva om det. Var ju på läkarbesök igår och tro det eller ej.. men inget fel på mitt immunförsvar enligt proverna iaf -.- Blev jäkla besviken måste jag säga. Satt t.o.m. och grät en stund efter utanför på en parkbänk. Jag tror inte folk fattar hur jobbigt det är att stäääändigt vara sjuk och missa både träffar med vänner, skola, jobb och samtidigt må så sjukt dågt. Vill bara veta vad som är fel på mig (nått är det ju när man är sjuk så mycket som jag), en blev iaf remitterad vidare till allregimottagningen.. det är nog inte allergi, typ pollen och så, men kan ha nått att göra med överreaktiva slemhinnor osv. Under tiden ska jag föra infektionsdagbok. Får se till att komma ihåg det bara. Så håll tummarna för mig nu att de hittar nått snart.. hur ska ja annars kunna ta mig igenom en utbildning med så mycket frånvaro?

Rastlös

Vet inte riktigt vad det är med mig men kan inte riktigt ta det lugnt idag.. är så sjukt sugen på att gå ut o partaja lite men det får vi ju se.. Pratade med en kompis som jag kanske skall ta en sväng på stan med men bara om Tom är okej med det såklart.. Han kommer ju ändå hit idag och vill kanske mys hemma. Vi ska dock på en midnattsvisning av filmen om Abraham Lincoln med Toms kollega och hans tjej så blir en mysig dag imorgon i alla fall!!

Har läst så sjukt mycket läkarstudentbloggar de senaste dagarna och det indikerar väl bara att jag är så grymt pepp på att börja plugga, NU!! Nollningen verkar dessutom bli sjukt rolig :) Det enda som gör mig orolig är o det kommer att vara några andra 93:or på programmet eller om man kommer att vara yngst själv.. hade ju inte varit så kul kanske :/

Dessutom så är iprincip allt packat nu inför flytten.. Jag lever just nu med flyttådor överallt och största delen av mina kläder är nerpackade.. Nu känns det verkligen att det drar igång snart. Åh vad skooj det ska bli :)

Bifogar en bild på glada jag på studenten ;) Nä nu får jag göra något vettigt, hajhaj!


Nytt

Ligger här och är fortfarande vaken. Varför det vet jag dock inte :P ligger och läser olika bloggar från tidigare nollningar och t1or från göteborg och drömmer mig bort lite (A) det måste väl ändå vara tillåtet?! Börjar bli lite smånervös nu inför skolstart om en vecka men mest så längtar jag bara!! Har jobbat mitt sista pass för sommaren och trots att anställningen inte slutade som förväntat (avslutade med en sjukskrivning.. Igen!!) så får jag väl vara nöjd. Är glad över erfarenheten jag fått och förhoppningsvis kommer detta hjälpa mig mycket sen i mötet med patienter då jag övat hela sommaren på att föra samtal, diskutera och stötta personer på ålderns höst.
 
Sen är det ju flytten också. Det ska bli så jäääääääääkla kul så jag kan knappt bärga mig. Kommer inte kunna vara med på överåtelsen av lägenheten (upprop för ny kurs!!) så har skrivit fullmakt åt Tom att sköta det åt mig. När skoldagen är slut så kommer jag att springa hela vägen till mitt nya hem antar jag :D kommer ju inte ha så mycket tid över med nollning och allt vad skolstarten innebär så får packa allt denna veckan då jag är ledig. Skolan börjar 27e, vi flyttar den 3e ;) blir en hel del flyttkartonger för att packa ner de 19 år jag hittills levt.. Helt sjukt egentligen!! Så ja, jag kommer väl från och med nu bo i ett kartonglandskap iprincip. Får komma ihåg vart jag lägger smink osv ifall jag behöv nått xD
 
På torsdag är det även dags för min dödsdom xD nä men då ska jag tillbaka till östra för att träffa läkaren som antagligen kommer ställa en del frågor och berätta vad blodproven visade.. Nervös inför det med såklart :P riktigt mycket som händer i mitt liv och trots att kroppen gör revolt (sjuk jämt och ständigt) så är jag sjukt nöjd. Nytt kapitel helt enkelt. Dags att vända blad och lämna en epok bakom mig och blidka framåt.. Ska bli otroligt spännande :D
 
Nä men herregud... Nu borde jag verkligen sova! Det blir ju n dag imorgon med och ska ju orka med att fortsätta packa och städa ;D tjingeling på er