Korvtjuv

Hahaha.. jag vet att jag sa godnatt men det jag inte visste då var att världens konstigaste grej skulle hända.
Min lillebror var hungrig och frågade om jag skulle ha en korv eftersom han ändå skulle steka till sig och jag är ju lite hungrig så jag tänkte väl okej då. Min favoritkorv är ostkorv och mamma hade köpt det när hon handlade. Helt plötsligt ropar G från köket att någon har ätit på korven och jag springer dit och ser korvarna i paketet, alla hela, förutom en korv som är avbiten. HAHAHAHAHA!! G berättade att det hade vart ett hål i paketet innan han öppnade det men att han inte tänkt på det så mycket på det. Tänk ett stackars hungrigt barn eller en gammal farbror som öppnar ett korvpaket och tar sig en mumsbit av en korv. Vi tror i alla fall att det var en människa för korven var liksom avbiten. Nu får jag i och för sig äta en annan korvsort till kvällsmat men det är det värt efter skrattet denna konstiga händelse gav mig. Här kommer bild:
Helt galet roligt! Mamma skall gå tillbaka med korven imorgon ^^ Nu kan ni få sova lugnt med skratt i magen. Det skall jag göra. Over and out /AMera pyssel

Ja jag tänkte bara visa bilder på mina senaste skapelser med leran som jag inhandlade igår. Man måste sätta sig och göra det när inspirationen kommer liksom. Dessutom var det kul att "fira" att jag gjort färdigt svenskan med att pyssla lite. Har gjort fyra olika saker:
En klubba, en cupcake, en prinsesstårta och en minion. Är rätt nöjd ändå! Man kan använda dom som hängsmycke, berlock eller örhängen, det är bara att välja. Om ni har någon idé på en figur man kan göra så tveka inte att säga till. Nu ska jag nog sova strax. Sov gott :) /A

Färdii

Skulle bara kika in och säga att jag är klar med svenskan :D !!
Underbaaaaart.. det enda vi har kvar i svenskan nu ever är nationella.. sen är det aldrig mer någon svenska :O Skönt men nästan lite konstigt. Här bjuder jag i alla fall på en liten bättre bild på Scary Nude person och lite blommor:
/A


Party!!

Shit vad bra det går ändå.. snart klar med svenskan och den har hängt över mig som värsta höken under de senaste veckorna. Trots det så har jag väöl mycket kvar antar jag de sista veckorna. Fast de flesta sakerna kan man faktiskt inte plugga till. det är typ massa nationella prov. Just nu tog jag en liten paus för att pusta ut och kolla på min katt när han springer runt i trädgården och jagar insekter och flugor ^^ Väldigt underhållande.

Det är verkligen helt underbart att sitta ute och plugga samtidigt somman lyssnar på Ts (kille i klassen) parteylista på spotify. Då mår man helt ok ;) Dessutom ser jag att löven börjarkomma på träden och då blir man ju ännu gladare.


På lördag är det valborg, suparhelgen nr 1, och eftersom jag inte får supa och alla kompisar är typ borta så får jag väl se vad jag hittar på. Tråkigt att spendera valborg hemma i soffan kanske men på ett sätt är det säkert skönt det med. Är dock sugen på grillfest eller poolparty nu med det fina vädret.. Någon som har, haha? Får väl grilla själv med familjen om jag nu e så hungrig.

Kraaaam /A

Kalaset är i full gång och har förflyttat sig ut en stund i solenTs syskons kanin, Stampe ^^ Han har just sprungit runt som en blådåre så han har lagt sig ner för att vila