Dansa Pausa

God morgon kära vänner.. Ännu en dag med härligt väder. Önskar att alla dagar kunde vara så fina som denna. Idag blir det plugg, plugg och plugg och bara för att det är så tråkigt så bjuder jag här på en rikitgt skön låt med goa Panetoz ;) Enjoy
Happy Ending

Här har vi senaste inspelningen ;) 

Förändringar

Ja då ringde den härliga damen trån Lindomes Vårdteam igen och beklagade sig för att ha gett felaktig information. De hade kommit fram till att det var bättre för mig att gå bredvid under en vanlig arbetsvecka (och alltså inte en påskhelg xD) så att jag kan få bästa möjliga omhändertagning. Bra eller dåligt.. jag vet inte. Hinner inte jobba "på riktigt" lika länge på påsken vilket är lite synd men det får väl gå ;) Planerar ju dessutom för fest på lovet så jag kan ju inte jobba hela helgen.

Just nu sitter jag i skolan och pluggar men är inte sådär jättemotiverad.. har lite ont i huvudet och så :( Men jaja.. jag ska sitta här till klockan 6 då jag ska gå på en läkarföreläsning på Framtidsmässan 2012. Ska bli spännande det iallafall :)

Nu ska jag sitta och fortsätta traggla fysik.. Ciao!!Vårdbiträde, check!

Waaaaaaaaaaah!! Jag är så hiiiiimla glad! Var på arbetsintervju idag. Nervös som sjutton var jag när jag satt och väntade men träffade en jätteskön snubbe som visst var vice enhetschef, som alltså kommer vikariera som enhetschef i sommar så.. ja där fick jag träffa chefen ^^ Försökte vara så trevlig som möjligt och lyssna noga och det verkade inte ens som om han tvekade på att anställa mig. Så ja nu är sommarjobbet fixat. Han ville till och med att jag skulle jobba innan sommarn. Har ju så mycket i skolan så jag sa att det kanske inte funkar så bra men är ju ledig på påsk så han sa att han skulle kontakta planerarna så att de kunde ge mig ett introschema. De första tre dagarna går man nämligen bredvid för att få in rutiner innan man skall gå hem själv till folk :S Så ringer telefonen när jag sitter här hemma framför datorn och de har redan planerat in mig :D Dessa tre intro-dagar ligger nu fredag-söndag på påskhelgen och sen jobbar jag påskveckan :D Hur kul och skitläskigt som helst.

Kommer jobba i Lindome tillsammans me omvårdnads teamet här och ha ett antal vårdtagare helt på mitt ansvar. Asså detta är ju helt sjukt. "Chefen" sa även att jag ändå skulle fundera om jag vill vicka några timmar innan sommarn och om jag inte har så mycket att göra så e det ju klart att jag kan det :D Dock blev man ju lite skraj när vi gick igenom frågor på intervjun som: Du kommer hem till en vårdtagare som du hittar avliden, vad gör du? :S haha. Usch och fy.. det är tur att det finns väl utarbetade rutiner för sånt så att man känner att man har nått att lute sig tillbaka på :)
Nu ska jag använda min återvunna energi åt att plugga lite grann.. sen blir det väl lite cupcakes också skulle jag tro ;)
Haha vilka sötingar!! Förhoppningsvis får jag en och annan såhär härlig vårdtagare att ta hand om ;D


Ofrivillig sovmorgon

Aj då.. Vaknade en halvtimme efter att jag skulle gått xD kanske inte så jättebra att missa en timme av skoldagen när man redan slutar halv två men men.. Jag har varit så himla trött denna veckan så tycker inte det är mer än rätt att få sova ut lite. Skolan håller på att ta kål på mig med allt arbete och då har vi bara 12 veckor kvar. Längtaaaaar.

Sökte faktiskt inte in till universitetet igår. Kändes så himla stort på nått sätt. Ska ta tag och göra det i lugn och ro i helgen istället. Jag har även bland de 20tal jobb jag sökt blivit kallad på intervju på tisdag. Är så sjukt nervös men jag tänker väl att om jag är rätt person för jobbet så syns det. Det är ett jobb inom hemtjänsten i min kommun. Först så kändes det döläskigt med tanke på att jag kanske bara får duscha gamlingar o byta blöja men sen insåg jag att det faktiskt är en ganska bra utmaning och erfarenhet som dessutom ger så mycket lycka och lättnad till de som behöver ens hjälp. Så ja.. Nu ser jag mest bara fram till det. Om jag nu får det. Jag håller tummarna i alla fall :D

Dags att gå av tåget och knalla iväg mot bussen. Ha det så bra så hörs vi!

/Alvert
Universitetsansökan :S

Nu är det dags. Dagen som jag väntat på i över tre år nu. Det är idag som ansökningen öppnar till universitetet och högskolan :) måste väl säga att det känns grymt men samtidigt sjukt läskigt. Dags för mig att äntligen söka till läkarprogrammet, trots att jag egentligen inte har någon aning om mina betyg kommer att räcka o.O
så när inte nog med att jag faktiskt idag har ett biologi prov på cirkulation, respiration och magtarmkanalen så är det alltså dags att sätta sig vid datorn hemma ikväll och registrera min ansökan till min drömutbildning. Kan det bli en större verklighets slap i ansiktet än denna?

/Alvert ( förhoppningsvis blivande läkarstudent till hösten xD )

Kort hej!

Superlänge sen sist måste jag säga. Sista året på gymnasiet ger liksom inte mycket över till annat. Nu är jag på g hem från ännu en hård dag i skilan. Var sjuk i influensan hela förra veckan och just som jag trodde jag var frisk mår jagvdåligt igen. Hem och vila och sen nya tag :)

imorgon är det i alla fall ääääääntöigen helg! Eftetlängtat som tusan