Snörvel

Ja då sitter man här hemma igen, snörvlandes och hostandes samt allmänt febrig och sjuk. Jobba och tjäna pengar då? Nääää varför göra det när man kan vara hemma sjuk -.- den 9onde skall jag äntligen till infektions på östra i alla fall för att ta blodprov för min utredning kring immunförsvaret. Förhoppningsvis så finns det nått jag kan göra åt eländet Om inte så kan man i alla fall få ut pengar från min personförsäkring för imunbrister av olika slag. Inget ersätter ju att vara frisk men det är surt med förlorad arbetsinkomst och grejs för att man är sjuk :( Skall i alla fall försöka stryka upp lite tvätt idag, är som tur är inte sängliggande utan bara för sjuk för att orka jobba och ta hand om infektionsbenägna vårdtagare. Sen så ska jag gå igenom inköpslistan till lägenheten för att se vad jag skall köpa på Ullared på Torsdag dit jag och Joe åker över dagen :) ska bli skoj och mys.. Särskilt som hon nu skall plugga i Lund till hösten :'( fäller allt en liten tår för det. Tackar vetja öresundståget!! Tror jag ska slänga upp listan här nån dag så ni kan se hur mycket grejer det faktiskt gandlar om, någon kanske får nytta utav sden :) Men först, dags att baka!!Nytt kapitel, ny design

Har uppdaterat, som ni kanske märker, designen på bloggen för att på nått sätt göra ett avstamp och lämna det gamla bakom mig. Haha låter riktigt klyschigt men jaja.. Just nu är ju det enda som snurrar i huvet å mig allt som hänt och som kommer att hända. Ja med det sagt ska jag gå och göra mig lite pyttipanna.. Behöv egentligen gå och handla också men hittar inte mitt kort -.- så vi får väl se hur det blir med det. Ha det fint idag!

The next step

Jag gjorde det! Jag tog mig in på läkarlinjen och kan från och med i höst legitimt kalla mig för läkarstudent :D ni anar inte hur nervös jag var i torsdags. Jag jobbade och när klockan slog 13 var jag mitt uppe i ett besök hos en pratglad tant som gjorde att jag inte kunde se resultatet förrän kvart i två. Kroppen skakade av nervositet och jag förökte komma in på den överbelastade sidan vilket jag tillslut, efter 8 försök eller nått, gjorde. ANTAGEN stod det med stora bokstäver och jag var tvungen att bokstavera just detta ord för att se så att jag verkligen läst rätt. Sen började jag gråta och skratta på samma gång. Jag har verkligen kämpat för detta sen slutet av nian och äntligen får jag lön för mödan. Hade varit så sjukt nervös kvällen innan att jag inte somnade förrän klockan två (osmart när man skall upp halv sex för att jobba) men d var inte bara antagningen som gjorde mig nervös. Vi var nämligen mitt inne i en budgivning på ännu en lägenhet, ja vi har bjudit på tre st innan denna fast blivit överbjudna, men denna gång var det bara vi och en spekulant till. Sent på torsdagskväll stod det klart, VI FICK LÄGENHETEN! Torsdagen den 12 juli i mitt hjärta <3 igår var vi inne på mäklarbyrån och skrev under kontrakt och diverse andra värdehandlingar och inflyttning sker den 3 september. Själv kan jag inte vara med då eftersom vi har upprop inför en kurs just den dagen som givevis är obligatoriskt så jag får skriva en fullmakt till min mamma att gå i mitt ställe, men så fort jag slutar skolan kommer jag rusa till mitt nya hem, var så säker ;)
Ett nytt kapitel börjar i mitt liv till hösten och känslan är helt magisk, läskig men magisk. Det värsta är bara att många nära vänner kommer att flytta iväg till olika ställen men jag hoppas hålla kontakten med så många som möjligt. Jag kommer säkerligen få en drös med nya vänner bland mina kursare också kan jag gissa ;) aaaaaaahhhhh helt sjukt är allt detta. Jag hoppas ni har överseende att bloggen från nu kommer att fyllas med myck flytta hemifrån-tankar och medicinstudenttjat men så är det helt enkelt.
Ja, och just nu ligger jag såklart hemma från jobbet och är sjuk.... Har jag otur är det alsfluss på gång men jag hoppas inte det är något som stör min födelsedagsfest nästa vecka. Ska försöka kurera mig så gott jag kan. Gör nog en kopp te strax faktiskt. Okej, mycket text.. Kanske dags att avsluta. Puuuuuss på er!