Weekend i London

Hej hallå från London! Japp igår lyckades vi, EU-toppmöte till trots, ta oss till Landvetter och lämnade Sverige runt 18.30 för en weekend i London på tu man hand. En liten babymoon innan lillebror kommer.


Ligger just nu och vilar oss lite på hotellrummet. Vi har varit ute på språng sen 8 imorse så fötterna ömmar rejält och jag som i vanliga fall inte alls har foglossning har börjat känna lite värk från bäckenet. Har haft en supermysig dag med shopping och lunch på Camden market och sedan ett besök på Imperial War Museum. Om en liten stund skall vi bege oss ut igen i jakt på ett trevligt ställe att äta middag på.


Som ni ser går det verkligen ingen nöd på oss (utom möjligtvis våra fötter då). Min mamma är dessutom supergullig och skickar oss uppdateringar i form av bilder på vad hon och Vincent hittar på. Känns jättekonstigt att vara ifrån honom men jag vet att han har det kanonbra hos mina föräldrar. Nu skall vi fortsätta njuta och ladda batterierna innan det är dags att flyga hemåt igen på söndag. Hoppas ni alla har en underbar helg hemma i Sverige!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: