Helghosta

Pang sa det och så blev även jag sjuk. Var ju hemma måndag-onsdag med Vincent som var dålig och Tom var hemma onsdag-fredag med feber. Själv har jag haft lite känningar i halsen men ignorerat det fullständigt då jag ju behövs här hemma och även haft obligatoriskt i skolan. Dessutom hade jag bokat in ett jobbpass igår och då är det väl klart att kroppen tillslut inte orkar mer.
 
Idag är Vincent bara lite hostig så han är full av energi medan både jag och Tom känner oss rätt sega. Tom är fortfarande mest sjuk *host mancold* så jag försöker samla de sista krafterna för att orka fixa med de allra nödvändigaste här hemma och leka med Vincent. Tacka vetja Netflix en sån här dag alltså!
 
 
Just nu sover både Vincent och Tom och jag har krupit upp i soffan framför Lyxfällan. Trots förkylning så blir jag dock fort väldigt rastlös vilket är extremt frustrerande då jag verkligen borde låta kroppen vila. Jag får helt enkelt tvinga mig själv att låta den ovikta tvätten ligga kvar på byrån och låta diskmaskinen förbli oupplockad en liten stund åtminstone. Vila vila vila.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: