Slapphelgen

Slapphelg skulle det bli och slapphelg blev det. Fick igår sovmorgon ända till 11 men när Vincent skulle lägga sig på kvällen sen var jag ändå helt färdig. Inte konstigt egentligen efter denna rätt så galna vecka. Tentaplugg, tenta, hemtenta, jour på akuten och ett avslutande jobbpass på Sahlgrenska i fredags gjorde mig rätt mör om man säger så.
 
Efter att Vincent tagit en liten lur i soffan igår (snacka om uttråkad 2,5åring haha, han har egentligen slutat med att sova på dagen) åkte vi hem till min lillebror som nyss kommit hem efter nästan en månad i Australien. Vi åt mat tillsammans och blev sedan bjudna på lite australienskt godis och ginger beer, allt medan vi fick höra om min lillebrors och hans vänners äventyr borta på andra sidan jorden. De verkade ha haft det toppenbra. Efter några timmar där åkte vi och handlade lite mat och sen raka vägen hem igen. Det var allt vi hittade på den lördagen :'D
 
 
Idag väntar vi besök av Toms syster (och Vincents faster/gudmor) och hennes nya kille Simon så dagens söndagsbestyr består i att dammsuga, städa toaletten och laga tacos. Alldeles lagom tycker jag. Hoppas ni alla får en trevlig söndag, KRAM!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: