Måndag

Måndag och första dagen på psykiatrikursen.. i alla fall för mina kurskamrater. Här hemma inleder vi nämligen veckan med VAB. Fick mejla kurssekreteraren tidigt imorse och göra en frånvaroanmälan då uppropet inför varje kurs är obligatoriskt. Har aldrig missat ett upprop tidigare så det känns lite konstigt faktiskt.
 
Vincent var lite varm igår när vi kom hem från affären och gissningsvis hade han feber. Brukar inte ta febern på honom då jag inte tycker att det tillför så mycket. Är han sjuk så är han sjuk liksom och då märker vi det (dessutom blir han som ett element så det är inte så svårt att missa). Idag är han inte febrig (än!) men jag kände att det var bäst att ta det säkra före det osäkra och vara hemma med honom. Har vi lite tur, vilket vi i och för sig nästan aldrig har, så kan han gå till föris imorgon. Hellre att han är sjuk den här veckan dock då vi bara har föreläsningar än att han är sjuk nästa vecka då jag går på VFU.
 
Nu skall jag försöka få lite skolarbete gjort medan lillkillen sitter uppbullad i soffan med filt, snutte, 4 nappar och en hel arsenal med småbilar och tittar på tv.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: