Planera med stil

För någon vecka sedan damp kalendern ner i brevlådan som jag beställt från personligalmanacka.se (fick googla för att stava rätt, jag har alltid skrivit almEnacka??! Högst förvirrad!). Snabb leverans som alltid och den används redan flitigt. Valde givetvis en bild på Vincent att ha på framsidan.
 
 
Det är tredje gången jag beställer från dem och varje gång har jag blivit så rackarns nöjd. Du har möjlighet att själv utforma almanackan efter vad som passar just dig med exempelvis inlagda födelsedagar, moduler där man kan skriva upp veckans träning/förskola/väder m.m. och vem gillar inte det? Dessutom skickar de med ett ark med en massa klistermärken som man kan placera på valfri sida i kalendern. Barnsligt roligt faktiskt!
 
 Valde till en översikt av 2016/2017 för att kunna få en övergripande blick över mina kurser det här läsåret!
 
Är du sugen på en personligt utformad almanacka så är detta sidan för dig. Du kan välja startmånad själv så har du inte köpt en kalender för hösten än är det inte försent. Dagens tips helt klart!

Postat av: Marita

Fick oxå hem min nya för nästa år nu i veckan. Har beställt från dom många år nu får visa min sen bär ni kommer hit med Vincent...om jag kommer ihåg det då😊

Svar: Ja visst är de bra!! Alltid lika nöjd. Har haft en kalender tidigare och sen köpt vår väggkalender av dem också.
Alvert

2016-09-24 @ 13:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: