Ett plötsligt flyt

I förrgår var jag verkligen inte glad. De stundande två veckorna kändes monstruöst tunga och jag kände mig så fruktansvärt trött att jag t.o.m. lyckades slumra till mitt på dagen när jag satt och pluggade i sängen. Men så igår hände det något. Efter redovisningen i skolan åkte jag raka vägen hem för att fortsätta plugga. Precis efter att jag klivit av bussen och gick och funderade över hur sjuttsingen jag skulle hinna med allt plugg i min fullsmockade vecka ringde telefonen. Det var mamma som undrade om jag ville att hon skulle ha Vincent några timmar på eftermiddagen så jag kunde plugga, som om hon läst mina tankar.
 
Sagt och gjort så satte jag mig med te och frukt framför datorn och avverkade över 6 timmars plugg medan mamma hämtade V på föris och myste loss i Lindome. Är återigen så otroligt glad och tacksam för att jag har föräldrar som bor så nära och som älskar sitt barnbarn så mycket som de gör.
 
 
Fick hur som helst till ett fantastiskt flyt i pluggandet (vilket jag verkligen saknat det senaste) och orkade hålla både energin och motivationen uppe från början till slut och fick gjort en hel del. Måste ännu en gång tipsa om upplägget med 45 min läsperioder med efterföljande 15 min rast som jag tipsade om i det HÄR inlägget. Man får så ofantligt mycket gjort eftersom man är alert och fokuserad samtidigt som man inte känner att man bara sitter och pluggar dagarna i ända.
 
I mina pluggpauser skruvade jag upp volymen på spotify och dansade loss på vardagsrumsgolvet, tog en nypa luft på balkongen, hängde en tvätt och gjorde en massa annat som dök upp i mitt huvud under pluggtiden men som jag då sparade tills dess att klockan på telefonen ringde. Har ni inte testat så tycker jag absolut ni skall göra det! För mig fungerar det kanonbra.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: