Välkommen helg!

Fredagkväll och för en gångs skull så är det faktiskt fredag även för mig. Har ledig helg vilket inte händer speciellt ofta den här sommaren vill jag lova så vi skall njuta till fullo. Bloggen har fått stå åt sidan lite grann nu när det är sommarlov eftersom ju bloggen främst handlar om mina läkarstudier nu för tiden men jag skall försöka slänga in några inlägg i veckan fram tills terminen drar igång igen i höst.
 
Veckan har flutit på relativt bra. Avslutade midsommarhelgen med en ledig söndag då vi bjöd hem Toms familj på middag och sedan har jag jobbat måndag till och med idag. Igår var jag på after work med Elin och vi hade det så otroligt härligt. Vi kunde än en gång konstatera hur galet det är att vi lyckats lära känna varandra, bara dagar innan våra småttingar tittade ut och att vi klickade direkt. Hon hade sett att jag lagt upp en bild i bloggen på ett paket jag hämtat ut på vårt lokala hemköp (var ju nästan grannar innan hon flyttade ut till Onsala) och tog kontakt med mig (första gången vi träffades skrev jag om HÄR). Nu står vi här, två år senare med varsin blivande 2åring. Galet!
 
 Söndagens efterrätt, äppelpaj!
 
Nu skall jag skumma igenom några youtubeklipp innan det är dags att krypa ner i sängen. Vi skalHell upp tidigt imorgon för att åka till Bosared. Bästa stället att återhämta sig efter en lång arbetsvecka!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: