Gravidfika

För ett bra tag sen så skrev en tjej här på bloggen till mig och sa att hon var gravid bara två veckor efter mig och det visade sig också att vi bodde bara en kilometer ifrån varandra. Vi har väl sen dess följt varandra lite smått på instagram och via våra bloggar, tyckt att vi borde ses, men så har det liksom bara inte blivit av.
 
Så idag så blev det äntligen av att vi sågs. Ni skulle sett oss två runda bollar traska fram i snigelfart hem till henne. En fantastisk syn egentligen! Blev bjuden på en massa gott hembakat och hemmagjord saft (!! woow liksom) och vi lyckades tjöta bort flera timmar ute på deras balkong. 
 
   
 
 
Både hon och jag hade verkligen saknat en annan graviding att hänga med och att bara kunna prata av sig lite. Det är liksom inte samma grej att prata med ickegravida. Förståelsen går bara en bit, men sitter man där med kulan på magen ja då har man en hel del gemensamt automatiskt. Vi hade det riktigt mysigt och tiden bara flög iväg.
 
Nu är jag och Elin beräknade väldigt nära varandra och förhoppningsvis blir inte detta sista gången vi ses. Vi kommer ju få våra småttingar nästan samtidigt så det blir roligt med barnvagnspromenader och bebishäng i höst. Någon som man utan konstiga blickar kan prata bajsblöjor och vakennätter med över ett glas vin haha. Tack Elin för en härlig fredagseftermiddag!
 
Första föräldrakompisen, check!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: