Gässsssp

Nä usch vad trött jag är idag. Var uppe länge igår utan någon som helst anledning efter att mina kära vänner hade åkt hem. Har legat i sängen nu på morgonen och läst aftonbladet om allt det hemska som hänt i Norge. Man blir extremt mörkrädd när man inser att det finns personer där ute som är redo att döda så många barn och ungdomar utan minsta tvekan. Det är sjukt.

Idag ska jag träffa F, min gamla barndomsvän. Det kommer bli otroligt roligt för nu var det ett bra tag sen vi sågs. Vi gled ifrån varandra och tappade nästan kontakten när vi började i olika skolor för en herrans massa år sen men jag hoppas att det går att vända nu eftersom vi har så otroligt många fina och härliga minnen tillsammans. Nu ska jag dra mig upp ur sängen och göra lite frukost. Haj!



Plus i kassan

Ja jag vet inte riktigt om detta kommer att fungera men jag tänkte att det var värst att ge det ett försök efter att noggrant läst igenom användarvillkoren. Detta är en sida som man kan tjäna pengar på allt man gör på internet. typ när man handlar eller bara blir meddlem på sidor. Antagligen får de väl pengarna från den reklam de gör. Bli meddlemmar via denna länken och testa. Man kan när som helst avsluta meddlemskap och man får typ 25 spänn direkt vid registrering. kostar inget ;) Japp, Alvert=Fattig student!! :D

http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=39650

MMMMM.. Mat

O herregud vad gott detta blev då. Bestämde mig för att göra piroger idag och trots att köttfärsen läckte ut lite på sidorna blev de grymt goda. Dessutom så är jag väldigt nöjd med köttfärsåsen som var en liten hittepå från massa godsaker. Här har vi dom.. nä nu ska jag käka och kolla på "99 saker man måste göra innan man dör" på tv6 play. Hörs!



Städa, fixa och röja

Ja god morgon på er eller vad man nu säger. Igår var jag över hos min kompis M och vi gjorde, tillsammans med hennes lillasyster, en lerfilm. Riktigt bra blev den faktiskt hehe (A) Kan se om jag kan få upp den på bloggen men jag är inte så teknisk tror jag ^^ Annars finns den på facebook.

Idag ska jag fixa massa saker inför släktkalaset imorgon. Imorgon fyller jag ju nämligen 18 :D Ska väl i princip dammsuga hela huset och sen måste jag stryka, tvätta och sånt. Det hör till när man inte bor hemma antar jag. Ska sova hemma inatt så familjen kan väcka mig imorgon. T kommer hem frånb stockholm idag med så han också kan fira mig imorgon.

Nä nu måste jag dra igång. Jag börjar med att duscha!

Massa bilder

Ja här kommer en hel drös med bilder från tiden vi har bott här nu i huset. Får bo kvar till åtminstonne fredag i alla fall men sen får man flytta tillbaka hem igen. Sorgligt men sant, fast visst kan det bli lite skönt att slippa laga mat och handla hela tiden.






Honungsöl blev det när vi taggade inför midnattsvisningen på Harry Potter




Vi bjöd på hamburgare ;)




Inte för att man ser så mycket men jag har i alla fall på mig en egensydd gryffindordräkt (A) lite
nördig får man vara på premiären

Nästa bjudning blev otroligt lyckad och måste verkligen återupprepas. Här kommer kvällen i bilder:




Min efterätt bestående av hallonmousse och chokladmousse. Muuuums!













Nä nu var jag bara tvungen att skicka iväg...

Nä nu var jag bara tvungen att skicka iväg ett inlägg. Har varit helt usel på att blogga. Är på väg hem till J nu som bokade mig idag då hon inte är hemma när jag fyller är på onsdag. Ska bli spännande att se vad vi ska hitta på idag. Lite senare ska jag hem på släktkalas för min söte kusin. Älsklingen min har åkt iväg till sin kusin i Stockholm så nu är jag truely alone i vårat stora hus... läskigt ^^ en snabb sammanfattning var detta men nu ska jag hoppa av tåget strax och bege mig mot avenyn. Hare ;)


Tiden flyger förbi

Ojoj vad det har hänt mycket sen sist. Har inte hunnit/orkat/kunnat blogga ens. Just nu ligger jag hemma med snorig näsa och allmänt sjuk. Inte kul kan jag säga.. Eller hemma och hemma. Jag har "flyttat hemifrån" för tre veckor och bor nu med T i mina kusiners hus och vaktar deras två katter och vattnar deras blommor. Vi flyttade hit precis efter att jag kom hem från Peace and Love. Ja, jag har varit på festival i borlänge. Grymt var det och jag rekomenderar alla att åka dit som har möjligheten.

Denna veckan jobbar jag på Partille Cup, som kallskänka, men så blev det ju som det blev och nu ligger jag här hemma och snorar istället... typiskt -.- Särskilt som mina jobbarkompisar är trevliga och humoristiska ^^ Men jaja.. man kan inte få allt här i livet. Om jag är frisk imorgon (vilket är ganska osannolikt) så jobbar jag då i alla fall.

Inser att jag är skyldiga er en himla massa bilder från scoutlägret, festivalen och vårt liv här i huset men just nu har jag inte kameran här. Den ska jag gå och hämta hemma hos mamma och pappa när jag blir tillräckligt frisk för att orka gå ;) Låter smart tycker jag.

Så dagens tips: Bli inte sjuk!
Hur man nu ska undvika det ^^ Ha det bra så hoppas vi att det inte dröjer lika länge tills nästa gång vi hörs. Ciao