Present till mig

Idag har jag gjort någonting som jag delvis är fantastiskt glad över men också skämms lite över. Jag har äntligen (efter ett och ett halvt års längtan) köpt mig en alldeles egen systemkamera! 
 
 
 
Denna månaden fick Tom hela sin semesterersättning plus sin månadslön eftersom han ju blivit uppsagd och då tyckte han att jag minsann skulle få min kamera. Han ser hur mycket jag kämpar med skolan och hur otroligt stressad jag är över både omtentor, tentor och att sen klara vardagen med allt vad studentekonomi heter. Han måste bara vara världens bästa kille! Inte för att han köpte kameran utan för att han, när vi gick där ifrån och jag frågade honom om det verkligen var ok, sa "det här är du värd". Så fin han är!
 
Vi har fortfarande flera tusenlappar i överskott så vi kommer långt ifrån ha det lika dåligt som vi hade det förra månaden med bara en halv lön (2 veckor), men det är ändå med samvetet i halsgropen som man stolt visar upp sin nya familjemedlem. Man kan alltid spara men jag vet att jag ändå hade sparat till den här. Och nej, det blir inga julklappar för Alvert i år. Nä nu får du sluta plåga dig själv och lyssna på Tom. Det här är jag värd!
 
 
 
   
 
Jaa vad tar man kort på en mörk torsdagskväll egentligen haha??
 



Halloweengodis

Tog en liten promenix alldeles nyss bort till hemköp för att köpa lite godis. Det är ju trots allt halloween imorgon och jag måste ju ha något att ge till de små barnen när de ringer på... just kidding! Det är inga barn som ska få mitt godis inte. De kan få den andra halvan av bananen jag åt igår som ligger i kylskåpet!
 
 
Supervacker solnedgång som inte alld går att fånga på kameran :(
 
 
Dags att mysa ner sig med godis, te, en filt och lite gamla tentor i soffan!

Bieffekter av tentaplugg

Idag var det en kort dag i skolan vilket bara är bra eftersom jag behöver all tid i världen till att plugga. Tentapluggstider är kanske inte det roligaste jag vet men man får göra så gott man kan för att lugna ner sig stundvis och slappna av. Man blir så trött och trög av all informationsproppning in i hjärnan. Jag stod t.ex. och lagade mat förut när jag behövde ta fram en stekspade ur lådan och hittade det här:
 
 
Jag gjorde en halv sats chokladbollar igår för att orka med plugget och jag var nog lite tröttare än va jag trodde ;)
 
Nu ska jag äta laxpasta och fylla hjärnan med nytt bränsle. Vi kör tills vi stupar!
 
 
 


Kvällstankar

 
Sitter just nu nerbäddad i soffan under en filt och har precis lagt ner omtentaplugget för dagen. Slötittar lite på star wars som går på 6an men börjar bli trött så ska nog ta och borsta tänderna.
 
Jag är så grymt stressad över alla tentor och grejer jag har den närmsta tiden så nu på kvällarna somnar jag nästan pang bums när jag lägger mig. Att jag dessutom har en mer tenta (3 istället för 2) än de flesta inom loppet av en och en halv månad gör inte saker och ting bättre. Önskar att jag också fick ha höstlov men det privilegiet får man inte på högskolan :(
 
   
 
Inte för att jag hade velat gå och kolla på otäcka spindlar men en paus hade inte alls varit fel! Är helt förälskad i blogg.ses nya iphone/ipad app förresten! Enorm skillnad mot tidigare
 
 
 
 



Slut på nyheter

Igår: Stormen Simone
 
 
Idag: bästa kattsanden för din katt
 
 
Nu tog visst nyheterna slut!
 



Söndagens randoms

Oj vad snabbt denna dagen har gått och vad vi har flängt omkring. Lunch på subway, storhandling, pluggat, städat, betalat räkningar och nu är vi hos mina föräldrar för att hämta en tvättmaskin och äta kvällsmat. 
 
Jag kollade på kvittot jag fick från Subway för att kolla att de dragit min studentrabbat...
 
 
Hehe jag såg väl ut som en bad ass polis när jag höll upp mitt studentid eller nått ;)
 
I affären hittade vi dessa gamla godingar också! Åh sån nostalgi
 
 
Nu ska vi strax ut och lyfta in tvättmaskinen i bilen. Önska mig lycka till :S att sen få upp den i lägenheten känns just nu som ett jobb för superman.. den är tuuung!
 
 

Kalas

Jag får ursäkta den bristande uppdateringen men vår dator har varit paj nu ett tag. Jag rekommenderar er att leta upp mig på instagram (@alvert1993) där jag uppdaterar oftast flera gånger om dan. 
 
Nu gör jag mig iordning för helgens andra födelsedagsfirande. Igår var vi på tempel bar på linnégatan och firade Jens, en mycket trevlig kväll med goa människor. Idag är det dags att fira Bella. Ska nog bli minst lika skoj!
 
 
 
 
Älskar mina MUA-läppstift!
 
 


Jordgubbar, mumsiga jordgubbar

Något av de bästa snacksen jag vet är frysta jordgubbar. Ja, vid det här laget så inser väl ni också att jag är lite konstig och detta är bara en i mängden av mina små påhitt men det är faktiskt väldigt gott. Det tar lång tid att äta också så det räcker länge. Trevlig torsdagkväll alla!
 
   
 

Det här är jag dålig på

Frågar du Tom så kommer du få ett ganska solklart svar. "Du glömmer alltid bort var du lägger dina saker!!" Nu kan väl kanske ni tycka att ja men det gör väl jag med men detta händer alltså inte en gång i veckan eller så. Detta händer minst en gång om dagen!
 
Jag tar fram en tänsticksask för att tända ljus men tappar genast bort den. Jag lägger ner min telefon på bänken för att gå på toa och får ringa till den för att hitta den igen. Demensen kryper ner i åldrarna ;) Det är inte så heller att jag glömmer saker någon annan stans utan jag tappar bort dem i mitt egna hem. Dessutom glömmer jag allt som oftast när jag sitter ner att jag har något i knät. Imorse när jag reste mig upp i bussen exempelvis så flög min temugg i backen.
 
 
 Haha så illa är det i och för sig inte än men ändå!
 
Har ni något smart tips för att exempelvis inte tappa bort viktiga saker som nycklar och annat så tas de gärna emot.



Det här saknar jag

Klockan ringer tidigt. Balkongdörren är öppen och det är iskallt i sovrummet. Jag drar mig in i dte sista att kravla mig ur sängen och sätta på mig kläder. Ute regnar det och solen har inte ens gått upp. Jag sätter på mig dunjackan och plaskar ut bland löv och vattenpölar mot bussen, huttrandes och muttrandes.
 
Jag saknar sommaren. Vart tog du vägen? Allt blir så mycket lättare när det är ljust och varmt ute. Jag säger inte att jag inte gillar vintern för snö är så otroligt vackert och man kan sitta inne och mysa med tända ljus och kanna efter kanna med te, men jag hatar att det skall bli så fruktansvärt kallt och blött.
 
 
Sommarens semester på Kreta
 

Tidiga mornar för en (läkar)student

Hur alla andra tror att man är
 
 
Hur man egentligen är
 
 
Vad man egentligen vill göra
 
 


Vad jag hade på mig idag (igår)

Ja jag hann inte blogga igår då vi var kvar ute i stugan och jobbade. Detta är den enda bilden på mig från igår. Hade ett par jeans från cubus, ett vitt linne, en college tröja (faktiskt också från cubus), ett halsband med en uggla på från en liten affär i Chania samt en tubhalsduk från Gina Tricot.

Någon jag ser upp till

Min mamma, helt klart! Hon är sjuk och har ändå stått hela dagen och fixat med maten till pappas fjärde 50årsfest. Hon är helt fantastisk! Hon har funnits hos mig genom vått och torrt och hon är helt enkelt min hjälte! kram till min fina mamma






Min bästa vän

Du är helt underbar! Denna bruden allihopa är grymt bra. Vi har bara kännt varandra i fyra år men det känns som en evighet.
 
 

En Alvert på villovägar

Sitter på bussen hem nu efter en grym match och har ärligt talat ingen aning om vart vi är just nu. Känner inte alls igen mig och det är en massa granar och sånt som svishar förbi fönsterrutan. Förhoppningsvis kommer bussen fram tillslut :S
 
 
Jag har i alla fall haft en av de bästa kvällarna på länge. Frölunda vann (!!) med 3-1 och vi fick både jubla, bita på naglarna, bli arga och skratta. En perfekt match! Älskar dessutom knattelaget som har minimatch i första periodpausen. Underbart!
 
Jag kommer helt klart somna gott inatt, om jag nu lyckas komma hem ;)


Hockeydags!!

Dags för lite hockey!! Frölunda vs Skellefteå med fina Josefin vid min sida. Snart börjar det :D
 
 
 
 

10 saker jag gillar

..som jag mer eller mindre inte kan leva utan (ej i någon speciell ordning förståss)
 
1. Musik
2. Värmeljus
3. Fina vänner
4. Min elektriskt reglerbara säng
5. Starbucksmugg med te
6. Familj, släkt och sambo
7. Choklad
8. Dåliga romcoms
9. Internet
10. Bada i badkar
 
Skulle nog kunna fortsätta i en evighet ;)
 
 



En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig själv

 
Suddig bild på mig när jag nu myser i soffan med en kopp te ;) edit:På sniskan dessutom
 
1. Min favoritfärg är blå, vilken också är den färgen min mamma tycker allra minst om
2. Jag älskar färgglada strumpor
3. Jag har fräknar
4. Min favoritdisney är Mulan som jag sett sjukt många gånger
5. Jag är mörkrädd
6. Jag gillar inte kall mat som skall vara varm som t.ex. Kallt kött, kall pasta eller kalla såser
7. Jag hatar att frysa (typ det värsta som finns)
8. Jag har väldigt långa tår
9. Jag vill ha tre barn, häst, katt och bo på landet "när jag blir stor" (fast Tom vill bo i radhus så vi får väl diskutera detta)
10. Jag älskar lukten av bensin, nagellack och nagellacksborttagningsmedel

Det här stör mig

Min buss skall gå 1 minut över. I 99% av fallen är bussen tre-fyra minuter sen och det är just dessa minutrar, när man bara vill komma hem, som känns som om tiden står stilla. Man hinner bli så grymt irriterad på dessa få minuter.

Ändra tidtabellen eller kom i tid säger jag!!




Bibblan och blåbär

Kort dag i skolan idag så jag och Anders gick och satte oss på bibblan för att plugga lite. Börjar bli mer och mer kär i det där biblioteket asså. Fick lite gjort i alla fall innan jag kände hur magen kurrade och jag packade ihop och drog mig hemmåt.
 
   
 
Nu är jag mitt uppe i sysslorna som man så illa är tvungen att göra med egen lya, men det blir vad man gör det till så jag har fixat till en smoothie och satt på Glee på Netflix så det ska nog bli bra detta.
 
 
 
 

En rolig kväll

Ja kul och kul men vi hade en jättemysig lördagskväll nu i helgen. Vi åkte först en sväng förbi Toms föräldrar och hälsade på deras nya kattunge Morisot. Hon är så bedårande söt! Där fikade vi en liten stund och tjötade. Toms lillebror kröp som vanligt upp i mitt knä och gosade. Han har alltid varit lite extra kär i mig och är det fortfarande trots att han börjar bli stor pojke (7 år). Visst kan han vara klängig och irriterande men han är också extremt gosig och duktig. Av någon anledning dras barn alltid till mig.. Hur skrämmande jag än försöker se ut.
 
Efter fikat åkte vi förbi Danne och Bella för att hämta skärbrädan jag glömt hos dem. Vi fick smyga in via altanen eftersom de precis fått Alice i säng. Där blev vi bjudna på så otroligt söta minicupcakes och trots att vi bara planerat att titta förbi så blev vi kvar en lång stund och pratade, kollade på kort och fikade. Vad jag är glad att få ha så fina och trevliga vänner.
 
 
Jag älskar kvällar som dessa. Spontana och ändå så härliga!
 



Labbrapport på universitetet

Inte för att vara den som är den men lite självgo blir man ju när man får tillbaka en rättad labrapport och läser detta:
 
Har man läst natur på Donnergymnasiet så har man i och för sig gjort en och annan labbrapport så det sitter liksom i ryggmärgen ;)

Ett litet träningspass

   
 
Idag drog jag iväg en sväng till gymmet. Trots att jag kände mig lite halvhängig så hade jag så grymt dåligt samvete över att inte ha tränat på över två veckor. Får bli skärpning! För att börja försiktigt så körde jag lite halvlugn cardio i drygt en timme så att jag flåsade alldeles lagom och tur var väl det för efter träningspasset var jag helt färdig och skakade smått. Fick rusa hem och slänga i mig lite mat för att komma på banan igen. Träna inte på tom mage folks!
 
Nu är jag dock ännu mer snörvlig men hoppas att det går att sova bort. Godnattgodnatt!
 
 


Mitt/mina syskon

Jag har bara ett syskon, min lillebror. Det skiljer bara två år mellan oss och vi har älskat och hatat varandra genom åren. som den snälla storasyster jag är så tvingade jag honom att vara med och leka Robin Hood, affär och mamma pappa barn Men oftast hade vi hur kul som helst. Jag kommer ihåg en gång när vi tog alla saker på mitt rum och la i min säng och lekte att vi skulle flyga till Japan t.ex. Han är så mysig min bror!
 
Nu är han stor. Han har skägg, mörk röst och är mycket längre än mig nu för tiden. Dock kommer han alltid att vara min lillebror och jag kommer alltid att bråka, retas men framförallt älska honom.
 
 
En gammal men härlig semesterbild på oss!

Lite om mig själv

Ja var ska man börja? De flesta som läser min blogg känner mig eller har träffat mig några gånger men för er som hittat hit på något annat sätt så får jag väl dra en kort beskrivning kanske.
 
Jag är en tjej på 20 år som bor i en bostadsrätt på 2 rok tillsammans med min sambo och fästman samt två dvärghamstrar. just nu studerar jag min tredje termin på Läkarprogrammet i Göteborg och på fritiden umgås jag med vänner, pluggar, bloggar, tränar och lite annat smått och gott. Inget spännande egentligen.
 
Jag älskar att sjunga och gick i musikskola från årskurs 5-9 och har även sjungt i Göteborgs Ungdomskör. Sen jag började studera på universitetet har det mest blivit duschsång och försök att skriva och spela in låtar.
 
Jaa.. Jag hade kunnat dra upp min livshistoria från att jag krälade runt på alla fyra till att jag lärde mig att cykla och fram tills idag men det hade ju tagit en evinnerlig tid. Istället så kan ni väl gärna ställa frågor om mig så ska jag försöka besvara dem så gott jag kan! Hur är det egentligen på läkarprogrammet? Har du haft vattkoppor? Äter du blodpudding? Ja det är bara att fråga på!
 
Detta är jag!!


Edit: Bilderna på ipadappen hamnar ibland på sne -.-
 



Blogglista

Drar igång en blogglista denna vackra lördag och 30 dagar framöver tänkte jag. Detta blir rubrikerna för de kommande inläggen:
 
Dag 1 – Lite om mig själv
Dag 2 – Mitt/mina syskon
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig själv
Dag 6 – 10 saker jag gillar
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Någon jag ser upp till
Dag 9 – Vad jag hade på mig idag
Dag 10 – Det här saknar jag, (kan vara djur, människa, vad som helst)
Dag 11 – Det här är jag dålig på
Dag 12 – Det här är jag bra på
Dag 13 – Det här har jag i min väska
Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30 år
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här är jag beroende utav
Dag 17 – Ett favoritminne
Dag 18 – Det sjukaste jag har gjort
Dag 19 – Vilken sport jag tränar/tränat & åsikt
Dag 20 – Någon jag vill byta liv med en dag, & varför
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – Min favoritpryl
Dag 23 – Något som får mig att må bra
Dag 24 – Mina produkter jag använder
Dag 25 – Min favorit bild
Dag 26 – Morgonrutiner
Dag 27 – En hemlighet
Dag 28 – Mina rädslor
Dag 29 – Mitt bästa köp
Dag 30 – Den här månaden

Det perfekta fredagsmyset

Myser i soffan tillsammans med dessa tre wierdos. Just nu har vi Harold och Kumar marathon och proppar i oss diverse onyttigheter såsom popcorn, chips, kladdkaka och julmust. Kanske borde dra och träna en stund imorgon kanske? Härligt avslut på arbetsveckan och det ska bli riktigt skönt med en lite mindre hektisk helg. Trevlig helg på er där ute!
 
 
 


Japp, jag är besegrad av bibblan

Jag har hittat ett riktigt guldställe. Jag vet inte varför jag tyckt det men har alltid uppfattat bibliotek som tråkiga, töntiga och förlegade. På uppmaning av min mamma har jag ändå gett  biblioteket en chans och... jag älskar det. Det är tyst, det är lugnt och framförallt väldigt mysigt.
 
Nu kanske inte alla bibliotek är som detta men just nu sitter jag inkrupen i en stor mysig fåtölj med fötterna på en jättepuff och pluggar. Utan störningsmoment. Utan stress. Här tillbringar jag gärna fler eftermiddagar. Funderar på att sätta upp en fet skylt med "Alice privata pluggstol" på men det kanske är lite overkill?!
 
    
 
Nu får jag nog snart åka hem dock för magen börjar kurra och det ekar nog över hela rummet så tyst och skönt som här är ;)

Olycka, otur eller bara klantighet

Denna dagen vill jag helst bara lägga mig ner och glömma. Vilken skitdag. Lagade mat som inte riktigt blev som jag hade tänkt mig och mitt i allt lyckades jag bränna knogen i ugnen. När vi sen gick ner i källaren för att hämta några tavlor gick en av dem sönder och jag skar mig på glaset så att blodet droppade från min hand. Dubbla plåster räckte men nu värker båda mina händer av diverse småskador. Irriterande!
 
   

   
 
 Tröstar mig själv med ett avsnitt Glee och en kopp varm choklad. Imorgon är en ny dag!
 



What does the Fox say?

För ungefär en månad sen visade en av mina scoutledarkollegor denna låt för mig. Sen dess har jag bara hört mer och mer av den och mina konfirmander spelade den om och om igen på översovningen i helgen.
 
Det är en låt som sätter sig så djupt inne i hjärnan att den inte längre ens går att operera bort och jag, trots min inte alltför unga ålder, tycker den är genialisk. Det är just dessa konstiga låttexter och katchiga intetsägande toner som gör att en hel värld förtrollas av en sång. Spot on! I love it :)
 
Dessutom är ju ylvis grymma. Har ni inte sett deras röststyrda hiss exempelvis så klicka in på youtube genast!!
 
 

När man bara vill vara tjurig

Idag är inte riktigt min dag. Försov mig imorse och missade förmiddagens föreläsning. När jag väl skulle ta bussen in på eftermiddagen så kunde jag inte hitta mina nycklar så jag kunde inte lämna lägenheten eftersom Tom var iväg. Bara att klä av sig jackan och skorna igen -.-
 
Därför har merparten av dagen spenderats framför datorn och näringsläraplugg. Väldigt intressant enligt mig men kanske inte så jätteintressant att läsa om för någon annan ^^ Muntrade i alla fall upp mig själv och Tom med lite eftrmiddagssnacks. Äpple med kanel och socker, mumma! Hmm.. ja hur är det nu glukos lagras som glukogen i kroppen? Skadad läkarstudent här!
 
 
 
 


Usch!

Äntligen slut för dagen och vad ligger bredvid en när man väntar på bussen om inte en stendöd duva. Plötsligt inte så sugen på den grillade kycklingen hemma :/

 


Mitt hjärtas hjärta

Lilla söta du, tänk vad mycket du betyder för mig.
 
Fast än du kan gå mig på nerverna och göra mig fullständigt galen kan jag ändå ligga och stirra in i dina ögon i en evighet. Tillsammans kan vi uppnå alla våra drömmar. Jag blir så glad varje gång jag kommer hem och köket är städat, varje gång jag pluggar och du kommer med en kopp te, varje gång jag är ledsen och du ger mig en stor härlig kram. Små saker som förgyller min vardag något enormt.
 
Jag saknar dig varje gång du går utanför dörren och jag önskar du kunde förstå hur mycket jag älskar dig! Min lilla prins(essa) ;D <3
 
 
 



Rehab

   
 
Idag när jag vaknade fanns det inte på kartan att jag skulle gå till skolan. Kroppen och huvudet kändes helt utarmade och jag har därför vilat hela dagen och tagit hand om mig själv. Jag kände dock att jag tillslut behövde komma ut för lite luft och drog med mig Tom ut för att köpa mjölk och ägg. Tom insisterade på att jag skulle ha hans tjocktröja på mig vilken jag nästan drunknade i men han hade rätt, den var supermysig.
 
Nu ligger vi i soffan och kollar på mythbusters och jag fyller på folsyran med en vitamin well. Imorgon tror jag att energin är tillbaka. Jag hoppas det i alla fall :/
 
 

Festfestfest

Sitter bakom baren och vilar mina sargade och ömma fötter. Vilken kväll det varit! 50årskalas är roligare än man tror ;) Än är partyt i full gång men sen ska jag äntligen få komma hem och sova.. åh som jag längtat.



Konfahajk

Idag vaknade jag inte i min egna säng, faktiskt inte i en säng över huvudtaget. Jag har tillsammans med 9 konfirmander och 5 ledare delat golvet i lekhallen i kyrkan och idag så är väll min rygg måttligt glad.

Igår körde vi lekar, åt pizza och dansade loss ordentligt och nu sitter ett gäng trötta konfirmanderna och har undervisning så då passar jag på att dricka mitt te och surfa cyberspace.

Kanske den enda lugna stund jag får denna helg.


Höstförnekelse

Usch och fy vad det är kallt och mörkt (!!) nu för tiden. Det går alldeles för snabbt mot vintern och jag är inte riktigt redo att dra på mig dunjackan än. Längtar redan till sommaren.
 
Nästa sommar kommer ju spenderas mycket i vår fina nya stuga som vi köpt. Visserligen väntar massa renovering tills det ser ut som vi vill ha det (bort med all hemsk furu bl a) men jag är helt förälskad i huset. I jul kommer vi dessutom också att vara där och får förhoppningsvis elda i spisarna (sotaren kommer nästa vecka). Här har ni ett gäng bilder från huset som mina föräldrar tog när de var där och skrev på kontraktet. Har faktiskt inte varit där inne än sen det blev "vårt".
 
 
 
   
 


  
 


 
 



Smoothietime

Sitter med kvällsmaten i magen och dricker en kopp te. Gick på folsyrebristen direkt och gjorde en smoothie med bär till kvällsmat som blev väldigt mumsig. Hallon, Blåbär, Vaniljyoughurt och Apelsinjuice. Mixat i min superfina mixer från Rusta. Bon appetit!
 
 
   
 
 
Har lånat/snott hem familjens systemkamera för att öva på att ta foton med externblixt inför festen på lördag. Glömde dock blixten, typiskt mig, så får fota annat istället. Skönt att för en gångs skull få byta ut mobilbilderna. Jag måste skaffa mig en egen systemkamera -.-
 

Brist på folsyra

Idag hade vi labb i näringslära. Vi har fått föra matdagbok under tre dagar och fick sedan mata in all data likt matdagboken.se i ett dietistprogram. Utifrån detta kunde vi se hur vi uppfyller våra vitamin och mineralbalans osv.
 
För att inte göra alla oroliga nu så måste jag börja med att säga att de flesta som äter normal kost (fisk, kött, ägg, grönsaker osv) regelbundet uppnår till det rekommenderade intaget av vitaminer och mineraler och behöve inget tillägg. Jag lever på studentbudget och äter mycket nudlar och mamma scans köttbullar ;)
 
Mina tre dagar fick bli lite gissningar eftersom vi varit och fikat ute och mängden livsmedel inte riktigt kommer med beställningen, men trots detta så lyckades jag hyffsat bra att fylla i och det visade sig att jag ganska duktigt uppfyllt mitt vitaminbehov. Min labbhandledare påpekade dock att jag hade riktigt dåligt folsyre- och järnintag (äter dock järntillskott som inte räknades med) :S Det är ju inte särskilt bra men tyvärr vanligt bland kvinnor i fertil ålder. Labbhandledaren spände blicken i mig lite smått med mitt riktigt urusla folsyravärde under pekfingret (skall vara över 400) och jag insåg att jag nog måste tänka på detta i fortsättningen.
 
 
Jag gick på hemvägen förbi pressbyrån och köpte en Vitamin Well med 200 mikrogram folsyra i och får börja att käka spenat, hallon och annat med folsyra i framöver. Hon tipsade även om att många tjejer äter folsyra som tillskott så det kanske jag skulle prova. Liten realitycheck och kan vara därför jag varit så trött på senaste. Allt handlar inte om fett och kolhydrater minsann..  


Jag på Google

Sökte för skoj skull på Valfridsson på google bilder för att se vad som kom upp. Ett helt gäng bilder på människor jag inte kände igen såklart men tillslut.. ehm ja detta var den första bilden som kom upp:
 
 
Bredvid värsta hockeyproffset också.. typiskt -.-

Texttabbar

På lördag är det dags för pappas 50årsfest och jag har, av någon anledning, blivit underhållningsansvarig. Nu tänkte jag inte försöka mig på att jonglera med knivar eller tämja några lejon men jag jobbar däremot på en grym spellista på spotify som skall gå under kvällen.
 
Låtarna är alltifrån buggvänliga 70talslåtar till sprillans ny housemusik och det har faktsikt varit riktigt kul att leta upp gamla låtar till listan. Många av låtarna är gör en så nostalgisk och jag, Tom och Gabriel började prata om hur vi sjungit fel text till vissa av de engelska låtarna vi la till när vi var barn.
 
Alla barn, i alla fall från Göteborg, har antagligen sjungit med i Stayn' Alive i tron om att det handlar om Stenaline färjor. Jag sjöng alltid "sweet dreams are made of cheese" men den roligaste jag hört berättade Gabriel om.
 
 
Någon hade i denna låt trott att de sjöng "I'm blue, and if i was green I would die, if I was green i would die..". Åh vad jag önskar att låten gick så!
 
Har ni någon rolig texttabbe från när ni var små??