Ledig dag på landet

Nyss hemkommen från ännu ett härligt dygn i Bosared. Vad jag älskar det stället alltså! Det är så skönt att få komma bort från stan och ut på landet där de enda ljud som hörs är de från kvittrande fåglar och lövverk som rör sig i vinden. Man märker det till och med på Vincent som har varit sitt allra härligaste, charmigaste och goaste jag hela dagen lång. Vi var där i helgen och sen lämnade vi kvar Vincent hos mina föräldrar som har semester och åkte hem för att jobba igår. Direkt efter jobbet åkte jag sedan tillbaks ner till Bosared och har spenderat min lediga dag där nere.
 
Dagen har ägnats åt tårtbak, skogspromenad, lite matlagning och bus och lek med min lilla kille. Utnyttjat min lediga dag till fullo med andra ord och laddat batterierna. Bjussar på lite härliga mobilbilder:
 
Mormor och Vincent spanar in badtunnan
 
Vincent hjälper mormor att baka. Det är jätteskoj eftersom man får smaka på allt!
 
Tog en liten skogspromenad medan Vincent låg och sov och gick till mitt favoritställe. En liten bro som delar sjön i två. Magiskt vackert verkligen!
 
Hittade en massa blåbär som jag tog med mig hem som vi kunde dekorera tårtan med
 
 
Nu skall jag, så fort Vincent somnat, tappa upp ett härligt bad och få lite egentid i badrummet bara för mig själv som ett härligt avslut på denna dag. Ha en mysig tisdagskväll!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: