Busat av oss lite grann

Efter en heldag med plugg är jag långt ifrån klar. Känns så omotiverande på något sätt att sitta med en extrauppgift från en tidigare kurs när man både klarat tentorna och muntan för länge sen. Hoppas få klart den i helgen så jag kan skicka in den men det kanske är att hoppas på för mycket.
 
Avbröt pluggandet vid tre för att tillsammans med Tom åka och hämta upp Vincent på föris. Fixade några ärenden på Frölunda Torg och åkte sen och mötte upp Elin, Bella och Kristoffer på Ekenleken i Kållered där vi busade loss i 1,5 timme. Så fort Vincent är stor nog att springa runt där utan vuxen så blir det årskort på det där stället. Han ÄLSKAR det. Vi föräldrar däremot blir ruggigt svettiga av att krypa runt i alla gångar, jagandes efter våra springande barn för att förhindra att de slänger sig ut i närmsta rutschkana.
 
Suddig bild från när vi var på Ekenleken förra gången för att illustrera det svettiga barnjagandet
 
Nu sover det lille yrvädret i alla fall och jag har inte bestämt mig för om jag skall ta kvällen ledigt eller om jag skall plugga lite till. Var så länge sen jag bara satt och slöade en kväll utan anteckningar och böcker i knät så det lutar nog åt det förstnämnda. Man måste slappna av emellanåt annars orkar man inte med. Oavsett vilket ackompanjeras jag av detta smarriga ni ser nedan. Min favoritdipp med fetaost (superenkel att göra med beskrivning som ni hittar HÄR) och lite grönsaksstavar. Ha nu en trevlig fredagskväll där ute!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: