Fetaostdippen och jag

 
Fredagsmyset står på bordet och i ett försök att vara nyttig fick det bli gurk-och morotsstavar. *Ignorerar helt det faktum att jag sen doppar dem både två och tre gånger i den uuunderbara fetaostdippen som står bredvid*. Jag är verkligen inget fan av kalla såser och dipper (hur böjs det ordet egentligen?) men denna gjorde min mamma till mig en gång i tiden och ooj vad smarrig den är. MUMS!
 
Vill du testa själv så blandar du bara lika delar creme fraiche och fetaost som du smulat sönder med händerna eller en gaffel. Godast blir det om du tar fetaost som ligger i sån där smaksatt olja men det går ju givetvis bra med "vanlig" också. Blir den för tjock så tillsätter du bara mer creme fraiche och tvärt om.
 
Passa dig noga bara för det är farligt att ha sånt smarrigt ståendes bredvid sig när man kollar på film. Tur att Tom inte gillar fetaost för då får jag ha skålen alldeles för mig själv. Jag har inte ens satt igång filmen än och skålen är redan halvtom, oups!! Kanske bäst att göra det :P
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: