Ingen tid för sjukdom

Vår vecka startar inte helt oväntat med VAB. Jag känner mig själv fortfarande ganska hängig men har inte riktigt tid att ligga i sängen och kolla serier så jag är hemma på förmiddagen med Vincent för att sen avlösas av Tom så att jag kan åka in till skolan för grupparbete och seminarie i eftermiddag.
 
Från i lördags kväll när jag och Vincent tog en promenad ner för att doppa tårna i sjön
 
Just nu ligger Vincent och sover bredvid mig i sängen och jag har krupit upp med en skål glass och min laptop under täcket för att förbereda mig inför i eftermiddag. Redan efter en vecka är jag såååå trött på den här kursen. Det märks att vår kursledare verkligen brinner för det han gör och verkligen vill att vi skall lära oss, vilket givetvis underlättar en del, men hur mycket man än försöker kan man inte komma ifrån det faktum att det vi läser är så EXTREMT krångligt, svårt och tråkigt. Verkligen ett tråkigt sätt att starta terminen då det riskerar att eliminerar all typ av pluggmotivation som man faktiskt byggt upp över sommarlovet.
 
För att inte deppa ihop fullständigt har jag faktiskt börjat tjuvstarta lite med nästa kurs. Har försökt att förbereda mig inför första veckans introföreläsningar så gott det går och i förra veckan kom även kursböckerna jag beställt. Som alltid inför varje ny kurs försöker jag lova mig själv om att vara noga förberedd och försöka hålla mig i fas. Det är av erfaranhet lättare sagt än gjort men det skadar ju ändå inte att försöka. Nu skall jag bara klara sista veckan av BF 3 först!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: