Sovmorgon för alla

 
 
God morgon hehe, nä men vi åt faktiskt lite härlig grötfrukost för en stund sen efter en vääääldigt välbehövlig sovmorgon.
 
Vi hade det fantastiskt roligt igår (mer om det senare) men den lille busen gjorde det inte lätt för stackars farmorn och fastern som satt barnvakt. Först vägrade han ta flaskan så jag fick snällt sätta mig i bilen och åka hem och mata. Sen så vägrade han att somna själv utan somnade tillslut på sin farmor som inte vågade röra sig en millimeter haha. Då bestämde vi oss för att lämna festen och åka hem.
 
När vi kom hem så la Tom över honom i sin säng och där sov lillfisen till kvart i nio(!!). Sköööönt! Han fick då flytta över till vår säng och sov sen på min arm efter lite käk fram till halv ett. Gissar att både han och vi behövde det! 
 
Stackars farmorn har tydligen träningsvärk idag efter allt bärande hehe. Bestämd liten gosse vi har! Tur att de fick lite mysigt med honom också innan han blev hungrig och trött.

Postat av: Farmor marita

Vi fick massa mys med buskillen igår mer bus än jobb om man så säger-jag är jätteglad att jag fick äran att passa lillfisen igår-o är även glad att faster var med....hehe...kände mig lite misslyckad där ett tag då han vägra äta-så det va tur ni ändå va såpass nära så han fick lite äkta mat till slut :)O det va väldigt mysigt med en sovandes vincent i sin famn <3 <3 <3 Det är en bra egenskap att vara bestämd o veta vad man vill som lillkillen var igår-det kommer han komma långt på i livet <3

Svar: Jaa ibland är det kämpigt men som du säger kommer det att gynna honom i framtiden vilket gör mig lite hoppfull haha! Tuuuusen tack för igår! Ni är båda två änglar :D
Alvert

2015-01-06 @ 15:27:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: