Fy katten!!

Host. Host. Snörvel. Ja det är väl så det låter här hemma just nu. En av alla miljoner anledningar till att jag vill flytta hem igen stavas HASSE. Jag är nämligen opassande nog kattallergiker och mina föräldrar har ju som ni vet en katt. Jag har ändå klarat mig ganska bra med allergitabletter men i förrgår så kände jag hur kliandet ökade och näsan började rinna. Pang sa det så passade ett virus på att attackera mina distraherade slemhinnor och ja, nu sitter jag här med igentäppt näsa och ledvärk och tycker synd om mig själv.
 
 
Myser framför tvn med en klase vindruvor medan Vincent sover. Får passa på när man kan eftersom småbarnsliv oftast inte innebär så mycket vila. Pappa och Tom är och jobbar i lägenheten och det börjar äntligen närma sig inflyttningsredo (alltså inte på långa vägar klart men beboeligt). Förhoppningen är att kunna flytta tillbaks redan nästa helg men vi får se hur det hela fortskrider. Vi skall på bröllop på lördagen också så kanske blir så att vi får skjuta på det några dagar.
 
Blir alldeles pirrig i kroppen när jag tänker på det. Som att flytta hemifrån för första gången, igen. Ska bli så skönt att få komma tillbaka till vardagen igen på riktigt med min lilla familj. Att slippa allergin bli bara en bonus.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: