10 eller 25 dagar, kan du inte bara tala om det för mig?

10 dagar kvar till beräknat ankomstdatum!! Imorgon blir det ensiffrigt :S Åh det är verkligen såå svårt att tänka bort de här tio dagarna och faktiskt inse att det lika gärna kan dröja 25 (!!) dagar innan han kommer. Jag har trots allt en nedräkning på startsidan av mobilen som räknar ner till den 8e Augusti (vecka 42+0) men jag hoppas ju givetvis att jag slipper gå så länge.
 
 
Jag har börjat få några (vad jag tror är) förvärkar några gånger varje dag nu som känns som sammandragningar fast med lite mensvärk och varje gång de kommer kan jag inte låta bli att tänka "åh börjar det nu? Var det en värk?". Uppenbarligen så har jag inte haft den turen att de fortsatt tyvärr och bebis ligger fortfarande och myser så gott där inne.
 
Jag har annars mycket vanliga sammandragningar varje dag, i princip så fort jag rör på mig, och dem blir jag mest irriterad på då jag får svårt att andas osv. samtidigt som jag får dem. Jag vill ju ha smärta!! Haha ni får påminna mig om att jag sa det när jag ligger där på förlossningen och tjuter ;) Nä men jag ser faktiskt fram emot förlossningen. Det kommer bli en sån häftig utmaning. Något jag aldrig upplevt förut och jag är så nyfiken på hur jag kommer hantera smärtan och givetvis längtar jag sååå efter att få träffa vår prins. Jag är redo!
 
   
 
Idag väntar jag besök från Josefin och vi ska bara mysa i soffan och snacka tjejsnack som vanligt gissar jag :) Förhoppningsvis håller det grymma vädret (och med det menar jag kallt, blåsigt och lite gråmulet) i sig något idag med så att jag slipper svettas ihjäl. Strosar just nu omkring i världens mysigaste pippitröja nämligen som jag fått låna av Bella och jag vill helst inte återgå till att springa runt halvnaken när jag skall få besök.
 
(Älskar förresten lyxfrullen idag med överblivna frallor och tårta(!!) från gårdagens fika)
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: