The strawberry has landed

Fick ett meddelande från Finnerödja idag att de nu hade en ledig tjänst om jag fortfarande var intresserad och genast for tusen tankar genom huvudet. Fick ta och prata av mig och bolla idéer med min fina vän Josefin innan jag slutligen kom fram till hur jag nu skall göra i sommar.
 
Som ni kanske vet har jag redan fått en 50-80%ig tjänst på ett äldreboende här i närheten och jag blev först som reserv i finnerödjas anställningsprocess. Nu har jag dock svarat på meddelandet att jag gärna tar jobbet på Finnerödja och jag är nöjd och stolt över mitt beslut.
 
När jag insåg att det största argumentet för att jobba på äldreboendet var att jag trodde att det var vad min omgivning förväntade av mig sa Josefin så fint till mig att jag minsann skulle skita i vad alla andra tycker och tänker. Smart tjej det där. Nu kommer jag få en härlig sommar med helt ok betalt (fast, ej provision), en paus från allt vad vårdyrken heter och en chans att föräta mig på jordgubbar.
 
Jag kan behöva ta en paus från plugget. Jag kommer att jobba som läkare resten av mitt liv. Känns som det rätta valet och nu skiter jag i vad resten tycker! Hälsa på mig utanför Coop i Kållered i sommar ;)

Postat av: captivatedminds.blogg.se

Åh, mamma bor i kållered och jag är där typ jämt :D

Svar: Du får väl titta förbi i sommar ;)
Alice

2013-05-07 @ 12:20:16
URL: http://captivatedminds.blogg.se/
Postat av: emelie

Jag kan komma varje dag. =)

Svar: Om jag inte lyckats äta upp alla då ;)
Alice

2013-05-09 @ 19:05:28
URL: http://www.facebook.com/emmeglam

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: