Ja ni hörde rätt!

Jag pluggar! Jag är riktigt riktigt stolt över mig själv. Har suttit och pluggat en bra stund nu och känner mig inte helt hopplös längre. Har varit riktigt dålig som jag tidigare nämnt på att plugga den senaste månaden för att jag varit så distraherad av att ha en tenta bakom mig. Ibland kan man tro att jag inte är så mycket till kvinna som inte ens kan göra två saker samtidigt ;)

Idag däremot har jag varit jätteduktig och jag motiverar mig själv i mina sammanfattningar med att byta färg på pennorna och lyssna på musik. Det gör allt lite roligare helt enkelt. Jag tycker ju allt vi lär oss är så intressant men jag har bara inte tagit tag i pluggandet. Det hänger väl i sen allt tråkigt man behövde nöta in i gymnasiet antar jag.

Min hjärna stänger liksom av sig så fort jag ens tänker på att plugga. Allt för att skydda mina uttråkade hjärnceller mot sömnpiller. Dumt det där!
Har snart hällt i mig en hel kanna med te och känner bara hur blåsan växer sig större och större. Ta skydd för snart smäller det ;) Dumt att te är så gott!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: