Det blir en...

Jag svävar som på moln efter vår magiska gårdag. Efter att ha haft så många jobbiga veckor så är denna känslan magisk i kroppen och jag vill aldrig att det skall ta slut. Igår var jag och Tom nämligen i Borås och gjorde ett privat tillväxtultraljud. Vi hade en tid bokad redan förra lördagen som vi tyvärr fick avboka i sista minuten då jag ju blev del i en smittspårning på jobbet och det enda spännande jag fick göra den dagen var att få en pinne uppkörd i hjärnan.


Jag var så nervös över att vi inte skulle komma iväg denna lördag heller och kunde först slappna av när vi klev in på Akleja kvinnoklinik och satte oss i väntrummet. Vilket ställe förresten! Otroligt fina lokaler och barnmorskan som tog emot oss var helt underbar. Hon ingjöt en sån trygghet i både mig och Tom. Anledningarna till att vi ville göra ett till ultraljud var flera. Bland annat så upplevde jag barnmorskan som gjorde mitt rutinultraljudet som extremt osäker, sen på grund av Covid så fick inte heller Tom vara med och sist ville vi dubbelkolla den osäkra gissning vi fått om könet.

Allt såg tack och liv sååå bra ut. Vi gick igenom och tittade på alla organ lite översiktligt och bebisen mätte endast 20g från medelvikt för den veckan jag är i (26+2 igår). Tillslut fick vi "titta mellan benen" och själva gissa på könet och det var ju solklart. Vi väntar en liten lillasyster ❤️

Det var svårt att få till en bra bild på henne då det börjar bli trångt där inne och hon låg och försökte få in fingrarna i munnen men här har vi lilltjejen.


Efter ultraljudet gick vi in på lindex och köpte varsin outfit till henne samt lite pyjamasar och strumpor. Vår Boråsvisit avslutades med lunch på Tugg (som verkligen lyckats bra med att coronasäkra sin restaurang, heja er!) innan vi begav oss hem igen till barnen som under tiden lekt med min grymma kusin och hennes kille som både nyligen haft corona (så smidigt!).


Nu börjar allt kännas lite mer verkligt. Att vi faktiskt skall få en liten bebis, en liten lillasyster, i månadsskiftet juni/juli. Hon röjer ju runt för fullt där inne varje dag men detta kändes ändå som sista pusselbiten för att verkligen få känna att det är på riktigt och särskilt för Tom som inte fått vara med på ett enda graviditetsrelaterat besök. Vi längtar efter dig! 

Postat av: Maria

Grattis 🙂

Svar: Tack du ❤️
Alice Nerén

2021-03-28 @ 11:57:26
URL: http://mariatherese.webblogg.se
Postat av: Jenna

Vad härligt, Alice! Vi var också på privat ultraljud så pappan fick vara med och se lillasyster i magen en gång innan hon kom, det var en sån lyckans dag som du så fint satt ord på.

Svar: Ja det var magiskt! Tycker det är så märkligt det här att den andra föräldern helt exkludera från graviditeten. Bebisen är ju lika mycket hans och han är ju minst lika intresserad av hur hon mår där inne och att allt är som det ska.
Alice Nerén

2021-03-28 @ 16:56:14
Postat av: Elin

Så kul!!
Läst din blogg sen innan du fick din första pojke och nu ska du få ett tredje barn!! Så stort !!
Jag har själv två flickor födda 17 och 19 och är gravid igen nu (v5 bara så väldigt tidigt) men är såååå spänd på vad vi ska få för något denna gång :D

Svar: Men oj vad roligt att du hängt med så länge! Hoppas du mår bra nu med graviditeten och att allt går bra. Ska ni ta reda på vad det blir eller väntar ni till förlossningen?
Alice Nerén

2021-03-28 @ 20:49:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: