Vecka 20

För drygt en vecka sedan var det äntligen dags för mig och kulan att gå på rutinultraljudet. Jag var fruktansvärt nervös kvällen innan och hade svårt att sova. Väl på ultraljudsbritsen låg jag helt spänd medan barnmorskan gick igenom organ för organ och allt såg som väl var fint ut. Vi fick en gissning på kön men hon verkade lite tveksam så vi håller nog det för oss själva en stund. Vi har faktiskt pratat om att gå privat och göra ett extra ultraljud för att Tom ska få möjlighet att vara med och se lillen där inne i och med att detta troligen är vår sista lilla knodd och då kanske vi passar på att fråga om de kan se könet en gång till. På ultraljudet blev mitt beräknade förlossningsdatum dessutom framflyttat så nu är jag beräknad till 1 juli. 

Efter ultraljudet har jag kunnat andas ut ordentligt. Bebisen har dessutom kommit igång ordentligt med sparkar nu som jag både kan känna och se på utsidan. Det kommer inte så ofta men någon gång per dag får jag några buffar och det är SÅ MYSIGT! Nu börjar jag verkligen känna att det kommer komma en liten bebis till oss i sommar och får inte ångest varje gång jag berättar för någon om graviditeten.

Jag har dessutom fått ett enormt sug efter att få köpa små söta minikläder. Vi har ju otroligt mycket sparat efter Vincent och Charlie men en hel del är ju ändå rätt slitet efter två barn och jag behöver dessutom komplettera med lite sommarkläder i de minsta storlekarna då varken Charlie eller Vincent har behövt det. Vågar dock inte riktigt handla i och med att könet är lite "osäkert" så jag kanske väntar tills efter nästa ultraljud. 

Hur som helst är det absolut viktigaste att allt ser strålande ut med lilla pyret i magen och att jag med den vetskapen kan få börja njuta mer av graviditeten. Det hela blir ju inte sämre direkt av att dagarna bara blir ljusare och ljusare! Hoppet kommer verkligen tillbaka och snart snart är det äntligen vår!

Här är bilder på kulan idag vecka 19+1 ❤️




Postat av: Hannah

Så skönt att höra att allt ser bra ut!!

Svar: Ja verkligen ❤️ skönt att ha kommit över den tröskeln i graviditeten och förhoppningsvis kunna njuta lite mer framöver!
Alice Nerén

2021-02-07 @ 10:04:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: