Charlie 3 år

Tänk! Idag för tre år sedan låg jag på förlossningen med värkar i full gång. Lilla Charlie föddes sen sent samma kväll. Jag tillhör dem som alltid blir lite extra sentimental i samband med att mina barn fyller år och gärna går igenom gamla bilder, förlossningsberättelser osv. Säg att jag inte är ensam om detta?!
 
Vi har haft ett ganska så litet firande idag eftersom det ju är en vanlig vardag. Väckte barnen som vanligt till förskola och skolan och på kvällen sen firade vi med barnens val av middag (risgrynsgröt, hehe), tårta och paket med efterförlande obligatorisk lek. Den nyblivna treåringen verkade supernöjd med dagen och hade tydligen glatt skuttat in på sin avdelning imorse och ropat att han fyller tre år idag.
 
 
Det är märkligt att tiden går så fort verkligen. Känns som att Charlies första år dessutom gått ännu snabbare än Vincents. Antar att jag bara kommer hinna blinka så har även lillasyster fyllt tre. När Vincent fyllde tre år hade jag precis plussat med Charlie i magen och även nu ligger det en liten där inne och bakas när tårtljusen blåses ut, denna gång dock aningens större. Det är ju klart att med tanke på alla dessa hormoner så går det ju inget annat än att bli gråtig. Älskade lilla goda unge! Jag är så otroligt stolt över dig och så glad att få vara din mamma! Ingen dag är tråkig när man får spendera den tillsammans med dig. Grattis på din tredje födelsedag!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: