Midsommar 2020

Vilken otroligt fin midsommarhelg vi haft! Sol och regn om vartannat precis som det skall vara och dessutom helt friska hela familjen för en gångs skull. Jag och Vincent har nämligen precis hämtat oss från en riktigt hemsk sommarförkylning. Totalt var jag hemma ca 1,5 vecka och höll på att bli fullständigt galen mot slutet när snuvan bara inte ville ge med sig. Tillslut fick jag äntligen testat mig och tack och lov var provet negativt så att jag kunde vara på jobbet i alla fall två dagar innan midsommar.
 
Vi firade midsommar i liten skala i år tillsammans med Toms familj. Hade en underbar dag ute på deras altan där vi kunde prata och skratta medan barnen sprang runt och busade. Charlie slocknade fram emot sju medan Vincent höll sig vaken en bra stund in på kvällen innan även han ville gåå och lägga sig. Vi sov sedan över hemma hos svärföräldrarna och hade en mysig frukost tillsammans innan vi gav oss hemåt igen.
 
 
Igår gjorde vi verkligen minsta möjliga. Städade en del och lekte med barnen. På kvällen kröp jag och Tom upp i soffan och tittade på film tillsammans. Idag har också varit en lugn dag men Vincent har haft en lekkompis över och så kom Josefin på eftermiddagen och vi fikade hemmagjord jordgubb- och rabarberpaj (mums!!) och sen gick vi en långpromenad genom Lindome och pratade ikapp. Sen Coronan kom, jag började jobba i Borås och hon flyttade in hos sin sambo (vilket innebär längre avstånd mellan oss) har vi inte kunnat ses lika ofta som vi brukat göra och det är verkligen tråkigt. Saknar henne så det gör ont ibland men så finns hon ju alltid bara ett telefonsamtal bort. Fint att få ha en sådan människa i sitt liv som bara alltid finns där tycker jag.
 
Hoppas ni alla haft en trevlig coronamidsommar och att ni njuter lika mycket som jag gör av att sommaren äntligen är här. En vecka kvar till semstern nu för min del. Det ska bli underbart!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: