Bosaredsveckan 2020

Två veckor av semestern har redan passerat. Tiden går alldeles för fort! Första veckan låg vi som sagt hemma med snor rinnandes ur både min och barnens näsor men den här veckan har vi varit med våra vänner i Bosared och som vanligt haft en helt magisk vecka. Vädret var verkligen inte på topp men vi lyckades ändå få några solglimtar här och var och då kunde vi vara ute och promenera, fiska, spela badminton, hoppa studsmatta och sitta och avnjuta en gofika. Annars höll vi oss inomhus med spel, god mat, lek och bus med barnen och avslutade varje kväll med ett härligt dopp i vår vedeldade badtunna. Här kommer en liten bomb med mobilbilder från veckan!
 
Bakade bullar som blev väldigt uppskattade, så uppskattade att jag fick baka en omgång till eftersom de första försvann illa kvickt haha!
Mitt favoritrum i vår stuga; Verandan. Att få sitta där och äta frukost eller bara ta en fika och titta ut genom de gamla fönsterna är som balsam för själen verkligen.
Blev några promenader/joggingturer under veckan. Min favorittur går till denna lilla bro. Där är allt knäpptyst och man kan stå och titta ut över den spegelblanka sjön. Så vackert!
Morfars traktor är alltid en favorit hos barnen. Skall bara be pappa lära mig hur man kör den också så även jag kan åka ut på tur med busungarna!
Stående på menyn varje år är grillad fläskfilé och saffranspasta med örtparmesan. Det är SÅ gott!
Världens goaste vänner! Så tacksam för er alltså <3
  
Under hela veckan hade vi vänner som kom och gick och några av dem ser vi väldigt sällan så då blir det extra roligt att få hålla denna tradition levande och fortsätta ses i alla fall en gång per år. Det är verkligen ett annat lugn man kommer in i när man får vara ute på landet. Inga måsten eller projekt att ta tag i utan det är bara att varva ner och njuta av mat och trevligt sällskap. Barnen ÄLSKAR dessutom att varadär och efter att ha haft en riktig bråkfylld vecka när de var sjuka har de nu lekt massor med varandra och man ser att de njutit lika mycket som vi.
 
Nu väntar sista semesterveckan och så tjuvstartar jag min sista månad på neuro/stroke med en jour på söndag. Jag är nog lite knäpp för jag längtar tillbaks till jobbet och tycker att det skall bli kul även fast det är vemodigt att ledigheten gått så rasande fort. Jag längtar inte att behöva gå upp klockan 5.30 varje morgon och släpa iväg två trötta barn till förskola/skola men jag trivs himlans bra med mina kollegor och börjar bli duktig på riktigt på det jag gör och det skall jag försöka passa på och njuta av innan ATn drar igång i slutet av augusti och jag återigen kommer vara ny på jobbet konstant. Det kommer verkligen bli en utmaning men också säkert väldigt kul.
 
Nu skall jag lämna de halvuppackade resväskorna och de miljontals prylarna som redan ligger utspridda över halva vårt hem och gå upp och kika på film uppe i min säng. Bosared är ett av mina absoluta favoritställen på denna jord men min säng ligger nog på en bra andraplats i alla fall!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: