Hej då VAC!

Så var det dags att säga hej då till Vårdadministrativt centrum. Nästan fyra år (och jag som gått runt och sagt fem år hela veckan, hehe oups) har jag varit timmis där och spenderat otaliga timmar bakom datorskärmen med lurarna på för att försöka tolka vad sjutton det är läkaren mummlar bakom diktafonen. Veckan har gått i en rasande fart och det var med en otroligt härlig fredagsfeeling som jag packade ihop mina saker, lämnade tillbaks mina lånade hörlurar och stämplade ut för allra sista gången. 
 
 
Min oro för att bli dåligt bemött efter beskedet om att jag sagt upp mig har varit helt obefogad i alla fall. Jag har bara fått lyckönskningar från både nya och gamla kollegor under veckan. Jag har dessutom jobbat stenhårt och vi lyckades skriva av alla diktat som legat kvar under lång tid på både gynakuten och gynmottagningen och mina teamkollegor var så tacksamma för hjälpen och önskade mig lycka till framöver. Känns väldigt härligt att lämna en tom diktatlista efter mig och det där dåliga samvetet är nu som bortblåst.
 
 
Nu skall jag bara njuta av en välförtjänt helg vilket skall bli riktigt skönt. Har inte riktigt vant mig vid det här med "helg-mode" än. Har ju liksom alltid haft plugget hängandes över mig. Imorgon skall jag ha ett mysdygn med Josefin och jag skall hjälpa henne att måla om hennes walk-in closet. Efter det blir det nog i vanlig ordning både kladdkaka och bubbel skulle jag gissa. Vad ska ni hitta på i helgen?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: