Han är här!

Ja jag gissar att ni redan listat ut vid det här laget att lillebror äntligen är här. Bara en timme efter att jag kommit hem efter att ha varit och fått information om SWEPI-studien och fått tid för igångsättning dagen därpå gick nämligen mitt vatten och 22.37 den 14e april var vi så äntligen tvåbarnsföräldrar.
 
Litet SF-mått men ut kom en stor kille på 4120g och 53 cm lång. Helt perfekt!
 
Vi mår alla bra och stannade på BB 1,5 dygn då jag förlorade en del blod och inte var helt pigg. Nu har vi precis kommit hem, ätit lite lunch och fått hem världens stoltaste storebror. Tom och lillen, som ännu inte har något namn, ligger just nu och sover i sängen och jag och V sitter och fikar framför Netflix i soffan. Skall givetvis berätta mer om allt när vi landat lite men just nu njuter vi bara av att få vara i denna bubbla.
 
Är så kär i denna lilla böna så det känns på riktigt som att hjärtat skall sprängas och att då få se mina två hjärtan tillsammans är nästan bara för mycket. Mina älskade barn. Kärleken är obeskrivlig!
 

Postat av: Fanny

Grattis!!!

Svar: Tack tack!
Alice Nerén

2018-04-16 @ 21:14:21
Postat av: Linnea

Grattis! :D

Svar: Tack så mycket!!
Alice Nerén

2018-04-16 @ 22:31:44
Postat av: Hannah

Stort grattis!! Har älskat att följa dig på snapchat senaste tiden, tycker det var så fascinerande att vattnet gick precis efter besked om igångsättning, någon ville minsann ut själv. Njut av bebistiden!

Svar: Ja visst är det fascinerande?! Han ville verkligen inte bli vräkt, haha. Älskar snapchat! Känns som att fler och fler går över till instastory men jag klamrar mig kvar vid snapchat ett tag till i alla fall. Kul att du gillar att följa mig där <3
Alice Nerén

2018-04-17 @ 20:44:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: