BF + 6 och lite goda nyheter

För varje dag som går så börjar man liksom tvivla på att det faktiskt finns en bebis där inne överhuvudtaget. Igår fick jag upp hoppet en smula då jag under förmiddagen hade en hel del starka sammandragningar men det hela la sig vid lunch och fortfarande lyser värkarna med sin frånvaro.
 
I ärlighetens namn så är det inte själv graviditeten som gör att man blir så less egentligen utan det är framförallt det psykiska som är extremt jobbigt. Att ständigt gå och vänta på att något kanske händer, att varje morgon vakna upp besviken över att inget hänt, att möta alla kommentarer som får en att känna sig fullkomligt värdelös på att framkalla värkar (som om jag självmant väljer att gå över tiden liksom?) och att inte kunna planera in något alls på flera veckor och låta livet stå på paus eftersom det ju kan hända "när som helst nu" tär verkligen på psyket. Upplever att jag blir mer och mer introvert ju längre jag lever i den här bubblan och jag känner inte alls igen mig själv. Vill ha tillbaks mitt glada och ognälliga jag, bums!
 
Magen i vecka 33! Känner mig absolut inte lika fräsig med 41-veckorsmagen X'D
 
 
För att lätta upp stämningen tänkte jag i alla fall dela med mig av lite goda nyheter också. Igår ringde jag och anmälde mig till SWEPI-studien och skall redan imorgon förmiddag få komma på informationsmöte och lottning på Östra. Antingen kommer jag då alltså att sättas igång redan på söndag eller så får jag vänta ytterligare en vecka. Det är alltså 50% chans att bebis kommer redan på söndag/måndag vilket alltid är något att hänga upp sig på.
 
Igår kom även resultatet på hudtentan som jag skrev där i vecka 39 (känns som typ 2 månader sen haha) och tro det eller ej men jag blev godkänd, och det med råge! Blev så glad att jag gjorde en liten segerdans i soffan igår och jag är så ruskigt stolt över mig själv. Det känns helt fantastiskt skönt att få gå på mammaledighet utan att ha en enda grej efter mig i skolan!
 
Nu skall jag återgå till min väntar på värkar-bubbla och kika på Paw Patrol med Vincent i soffan! Det är ju fredag den 13onde idag så idag lär det väl inte bli någon bebis ändå, hehe.

Postat av: Klara

Heja dig! Du är klok när väntan är lång

Svar: Tack du! Är inte särskilt pigg idag men man kan inte va på topp alla dagar. hoppas må lite bättre imorgon.
Alice Nerén

2018-04-13 @ 12:02:43
Postat av: K

Stort grattis till er son! Vad härligt att han äntligen är här! Vad stor han var trots att ditt "magmått"låg långt ner på normalkurvan. Hoppas att ni alla mår bra nu och att Vincent är en stolt storebror! Ha nu en härlig tid där ni alla lär känna varandra! GRATTIS, än en gång!

Svar: Tusen tack! Ja gud vad förvånade vi blev över att han var så pass "stor". En riktig liten köttbulle <3 Han vägde ju ca 700g mer än Vincent gjorde när han föddes och med honom var SF-måttet mycket större så där blev vi verkligen lurade. Blir inte många dagar som vi kan använda kläderna i storlek 50 hehe.
Alice Nerén

2018-04-15 @ 10:22:22
Postat av: Linnea

Är han här!? Började nästan misstänka det, med tanke på bristen på inlägg. :p grattis! :D Ser fram emot att få höra förlossningsberättelsen!

Svar: Tack så mycket!! Ja i lördags föddes han vår älskade och efterlängtade lillebror! Nu har vi precis kommit hem från BB. Givetvis kommer förlossningsberättelsen så småningom!
Alice Nerén

2018-04-15 @ 21:17:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: