Det märks att det är höst

Det märks att det är höst när..
 
1. ..det börjar virvla runt löv på marken
 
2. .. man aldrig vet vad man skall ta på sig på morgonen då det antingen nästan är minusgrader eller så behöver man knappt jacka.
 
3. ..VAB-säsongen dragit igång
 
Japp idag är jag hemma för andra dagen i rad med en liten hostig kille. Tom har tagit stor del av vabben hittills denna termin så vi kände väl lite att det var min tur trots att det innebär en massa jobbigt i skolan. Blir så stressad av att bara tänka på att försöka hitta ett tillfälle att ta igen det jag missat att jag helt enkelt försöker att låta bli. Tänk om läkarprogrammet bara hade varit en aningens mer barnkompatibelt, vad otroligt mycket lättare mitt liv hade varit då. Samtidigt förstår jag ju varför utbildningen ser ut som den gör och varför nästan allt är obligatoriskt men ändå.. ibland kan man väl få stånka och stöna lite grann.
 
 
Har lyckats plugga lite hemma idag i alla fall (med betoning på lite hehe) medan Vincent satt bredvid och ritade. Har denna vecka påbörjat min tvåveckorsplacering på urologen (specialitet rörande urinvägar samt manliga genitalia) så jag lyckades plöja några sidor i urologikapitlet i boken i alla fall innan tuschpennor kom farandes över bordet och vi fick hitta på något annat. Får se om jag orkar fortsätta där jag slutade när lillkillen somnat. En stor kopp te och en glassbåt kanske kan sätta fart på motivationen ;)

Postat av: MADDISENJ.SE

Ja fy det är inte lätt att få ihop det med familjeliv och att vara läkarstudent, det kan jag tänka mig. Krya på sonen!

Svar: Ja det kan verkligen vara svettigt! Oftast går det alldeles utmärkt men just vabben krockar ju helt med studentlivet. Skall försöka att inte oroa mig för mycket över det hela. Det kommer lösa sig tillslut! Prio 1 är ju ändå alltid sonen liksom ;) kram
Alice Nerén

2017-09-26 @ 18:23:52
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Anders

Å, inte kul med VAB :( har klarat oss, just :); inte lätt på klin.terminer (fast man längtar dit är det ju lite mer flexibel på preklin ;) Krya iallafall!

Svar: Precis!! Vincents första förskolehöst läste jag patologi och var hemma varannan vecka hela hösten. Klarade tentan ändå som tur var men det hade ju aldrig gått att missa så mycket på klinterminerna. Tur ändå att sambon har fast jobb med vettiga chefer! Hoppas ni får hålla er friska ett tag till i alla fall!! Kram
Alice Nerén

2017-09-27 @ 15:19:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: