Dissad

Hallå på er! Hoppas ni haft en strålande helg i detta fantastiska försommarväder. Jag har spenderat mitt senaste dygn på scouthajk och har lyckats bränna mig på halva sidan av kroppen (nej jag vet inte heller hur man lyckas med det!). Är dessutom både mörbultad och myggbiten efter att ha sovit ute i vindskydd inatt med sovsäck och liggunderlag men oj vad härligt vi har haft det. Som tur är får jag en till dag åtminstone på mig att vila upp mig då Vincent blivit sjuk och även jag har småkänningar i halsen och därför tar vi en hemmadag imorgon.
 
Vincent är verkligen för rolig just nu. Han säger så mycket oväntade grejer och oftast kan varken jag eller Tom hålla oss för skratt. I lördags tog han nog priset. När vi var på väg till bilen så sa han helt plötsligt "Mamma och pappa är så fina". Vi blev ju direkt alldeles blödiga och hjärtat bara svämmade över av kärlek men så efter några sekunder klämmer han ur sig "jag skojade bara". HAHA! Dissad av sitt eget barn. Är inte det lite väl tidigt?
 

Postat av: Karin

Skriv gärna ner roliga kommentarer som din son säger. Det är jätte kul att ha i framtiden! Som t ex när min dotter hade ett par byxor med barbiemotiv på. Sömmen gick upp på ett ställe och jag sa att jag kunde laga dem åt henne. Då svarade hon: -Men mamma, har du verkligen barbietråd.

Svar: De är ju bara för goa! Skall absolut skriva upp detta för det kommer han att få höra måånga gånger när han blir äldre kan jag lova!
Alice Nerén

2017-05-09 @ 11:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: