Till Vincents pedagoger

Efter semestern är det dags för Vincent att byta avdelning på sin förskola. Just nu går han på en småbarnsavdelning och till hösten flyttas han upp till "de stora barnen". Kommer bli jättekul för Vincent att få äldre barn att se upp till och han kommer säkert att utvecklas massor i höst men känslosam som jag är så är det ändå väldigt jobbigt att säga hej då till hans nuvarande avdelning. Vi har varit så otroligt nöjda med hans pedagoger som verkligen är hjältar alla tre och både Vincent och vi föräldrar kommer sakna dem massor.
 
För att tacka dem för två fantastiska år så gjorde jag därför i ordning en liten present tillsammans med ett tackkort med några väl valda ord. Jag trodde att jag skulle kunna hålla tårarna tillbaks när jag överlämnade presenterna idag men det gick inte serru. Fick några ordentliga kramar och blev så glad av att få höra allt fint de hade att säga om Vincent. Bättre start på förskoletiden hade vi inte kunnat få.
 
 
Tror mest det är jag som tycker flytten är lite jobbig och känslosam. Jag är helt övertygad om att Vincent kommer att älska att vara på nya avdelningen och inskolningen där kommer säkerligen inte vara några problem alls. Stackars pojk som har en så blödig mamma ;) Liten börjar bli stor!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: