Den senaste veckan

Antal flashcards gjorda:
2 miljoner... minst!
 
Antal förbrukade tepåsar:
Hur många är det i ett paket? Köpte ett nytt paket i tisdags och det är typ 3-4 påsar kvar nu??!!
 
Antal besök på toaletten pga överkonsumtion av te:
37 typ
 
Antal gånger jag duschat:
1 (tror jag)
 
Antal gånger jag fått påminna mig själv om att jag egentligen inte tycker om att hänga tvätt utan bara gör det för att komma undan plugget:
3
 
Antal dagar jag faktiskt lämnat lägenheten:
4
 
 
Antal timmar jag önskar att jag kunde sova just nu:
72
 
Det slår mig varje gång hur bisarrt det är med detta tentapluggande. Plötsligt kan man gå 4 dagar i samma mjukiströja, inte se solljus på 2 dagar, tycka att hushållssysslor är det roligaste som finns och under den tiden mata hjärnan med info som den säkerligen inte vet var den ska göra av. Min hjärna är mos och huvudvärken var imorse ett faktum (kan ha berott på att jag blev nockad av en viss liten 2,5 åring inatt också men låter inte lika dramatiskt). Kämpa kämpa på Alice! Bara några dagar kvar nu, ge inte upp hoppet ännu.
 
 

Postat av: Josefin

(Hejjahejjahejjahejja)^oändligheten

Svar: Haha knasboll <3 <3
Alvert

2017-01-08 @ 21:57:29
Postat av: Rebecka V

Heja! Du fixar de 👊🏻

Svar: Tack going! <3
Alvert

2017-01-09 @ 21:18:54
Postat av: moa

Åh hej! Jag har inte varit inne på bloggen på eeevigheter, och såg din kommentar. Letade snabbt upp dig på instagram, som den sanna stalker jag är! Hehe. Precis som du sa, har jag inte heller särskilt många i min vänkrets som har barn själva eller är speciellt intresserade av att hänga längre nu när man fått valp: galet tråkigt. Så det vore verkligen skitskoj att träffas och lära känna varandra! Kraaam!

Svar: Och jag som gått in på din blogg lite titt som tätt och undrat varför det inte dykt upp något nytt inlägg. Katastroftänkare som man är trodde jag att du kanske hade blivit vettskrämd av att någon stalkande tjej letat upp din blogg och att du slutat blogga på grund av det (hehe). Vad skönt att det inte stämde! Om du stalkar min insta så stalkar jag din så kan vi ju låtsas som vi känner varandra xD
Tycker absolut vi skall ses, vad roligt! Vet inte vad som skulle passa dig/er men vi kanske skall slå till på en söndagsfika om någon vecka eller så? Kram!!
Alvert

2017-01-11 @ 18:06:00
URL: http://www.lillalondonliv.forme.se
Postat av: Roxana

Haha jag känner verkligen igen mig!
Fin blogg du har! :)

Svar: Men tack detsamma hörru! Tänk att du bara har en termin kvar nu, det måste kännas galet?!
Alvert

2017-02-18 @ 22:54:52
URL: http://roxanasliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: