Söndag

Så har vi nått slutet på ännu en vecka. Nu är jag och Vincent helt friska vilket verkligen känns superskönt med tanke på vilka veckor vi haft med influensa som verkligen klubbade ner oss alla tre. Tom har en del hosta kvar och har lite problem med sin fot vilket gör att han sovit minimalt den senaste veckan men nu håller det på att vända även för honom så förhoppningsvis får vi alla tre vara friska nästa helg då vi planerar att röja ordentligt i lägenheten. Ska bli så skönt att få rensa ut en massa prylar som bara står och samlar damm.
 
Imorgon vankas 2,5 årskontroll på BVC för Vincent och efter det skall jag iväg och jobba. Vi har ju en hel vecka inläsning nästa vecka så jag passar på att klämma in två arbetspass för att kompensera för den ekonomiska katastrofen som 3 veckor med sjukledighet varvat med VAB innebär för vår lilla familj. Nästa år kommer vi förmodligen vaccinera hela familjen för att slippa influensan. Med vår otur lär vi väl åka på världens magsjuka, vattkoppor eller nått annat kul istället men man kan ju i alla fall försöka.
 
 
Nu skall jag krypa upp i sängen och kika på ännu ett avsnitt av How to get away with murder. Såg första avsnittet för bara några dagar sedan och fastnade direkt. Har varit uppe alldeles för länge de senaste nätterna för att vara mig bara för att jag inte kunnat slita mig. Min stora last här i livet är helt klart serier på Netflix. Har ni något tips på en bra serie man bara inte får missa får ni gärna tipsa mig!

Postat av: Karin

Skönt att höra att ni blivit friska nu. Du skriver att du jobbar ibland. Är det ett extra arbete eller är det någon VFU du gör då? Om det är ett extra arbete så förstår jag inte hur du hinner med skola, din familj och dessutom ett arbete. Ha en fin dag!

Svar: Jag jobbar extra på akuten som sekreterare. Jobbade där i somras och kommer så att göra även denna sommar och trivs verkligen superbra där. I höst har jag knappt hunnit jobba någonting men planerar att få till lite pass nu i vår för att dryga ut kassan. Familjen, skolan och mitt mående kommer dock alltid först och ibland får jag hejda mig lite grann eftersom jag tycker det är så kul att jobba och får en massa bra erfarenhet inför framtiden. Fantastiskt att ha hittat ett extrajobb som verkligen är roligt och där jag trivs superbra med både arbetsuppgifter och kollegor men också lite farligt då det är lätt att det blir för mycket om man tar på sig för många pass! Ha en strålande dag du med! Kram
Alvert

2017-02-14 @ 10:58:50
Postat av: Karin

Bra att du tänker dig för och inte kör på för hårt. Det ämnet ligger mig varmt om hjärtat då jag stressade konstant på arbetet för 15 år sedan och fick en utmattning. Hjärnan tog så stor skada av stressen att jag inte kommer kunna jobba mer i livet. Jag visste inte att orken kunde ta slut och att det sen inte kommer tillbaka. Nu känns det mest som jag sitter på läktaren och tittar på när alla andra lever sina liv. Så var uppmärksam och ta väl hand om dig. Fantastiskt att du hittat ett jobb du trivs med! Kram

Svar: Åh, det låter riktigt jobbigt det som du tvingats gå igenom. Vilken kämpe du är! Jag medicinerade och gick KBT-behandlingar under halva min gymnasietid på grund av en depression så jag tror och hoppas att jag har redskapen nu för att inte hamna där igen. När jag känner varningssignaler så vet jag att det är bäst att ta det lite lugnare i några dagar. Stor kram till dig och ta hand om dig!
Alvert

2017-02-15 @ 14:19:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: