Släng skiten

Barnet har äntligen somnat och om 20 minuter väntar mello på laptopen. Har en fullkomligt mellovägrande sambo vilket för mig är helt oförståeligt, mello är väl typ obligatoriskt att titta på?! Jag har i alla fall bunkrat upp med lantchips och en av mina tekoppar från indiska med te (som lär räcka i alla fall halva kvällen pga lika stor som ett badkar).
 
Är helt färdig efter dagens rensande som resulterade i en bil helt fullproppad med grejer som Tom körde iväg till soptippen. Känns såhåå befriande att slänga en massa prylar som annars bara ligger och skräpar. Bra också inför morgondagens fikagäster som slipper fundera över varför vi har en trasig tavla, två svarta sopsäckar med oklart innehåll och en ihoprullad matta ståendes precis innanför dörren. Nästa gång får det bli rensning av vårt källarförråd. Lär bli.. svettigt ;D
 
Två tröttisar läser böcker i soffan innan läggdags

Postat av: Evelina Östlund

Känner igen mig. Min man vill inte Heller se mellan men förmiddag är det tradition.

Svar: Ja men eller hur! Mello är ett måste och förhoppningen är att jag får med mig lilleman när han är tillräckligt stor för att orka vara vaken ;)
Alvert

2017-02-19 @ 10:05:58
URL: http://abcdevelina.blogg.se/
Postat av: Carolina Thoor

Jobbigt att han inte vill se på melodifestivalen. Killen min är inte heller jätte sugen egentligen, men gullig som han är så gör han alltid det ändå för min skull! :)
Härligt då man får allting onödigt slängt! Inom snar framtid kommer jag och pojkvännen min att flytta, då ska det slängas en massa också! :D

Sv; härligt! Ja, det ska bli riktigt mysigt. Aldrig varit där så det ska bli hur spännande och trevligt som helst. Och har absolut det bästa sällskapet med mig också ;)

Svar: Ja när man flyttar så skall man ju verkligen passa på att rensa och slänga. Jag gjorde misstaget att ta med mig nästan allt när jag flyttade hemifrån och det resulterade i ett förråd fyllt med lådor som knappt ens öppnat sen dagen vi flyttade hit.. för snart 5 år sedan!!

Livar att du kommer älska staden! Den är magisk 😊
Alvert

2017-02-19 @ 11:16:59
URL: http://knaset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: