Rosa sötsaker

Hallå hörni! Hade ni en bra allahjärtansdag igår? Här hemma firade vi inte med något speciellt. Jag och Vincent gick hem och bakade chokladbollar efter förskolan, rosa dagen till ära, och när Tom kom hem lagom till middagen fick jag en ask med geléhjärtan. Om 2 veckor fyller ju Tom år och vi har bokat in en övernattning på SPA då så vi tänkte att vi slår flera flugor i en smäll och firar ordentligt då istället med barnfritt och härligt SPAande.
 
Några droppar röd karamellfärg i pärlsockret och voila! 
 
Jobbandet igår och i måndags gick bra. Det är verkligen extremt lite patienter på akuten nu jämfört med hur det har sett ut den senaste tiden, antagligen på grund av alla skriverier. Jag tycker det är bra att folk inser att det är bättre att söka sin jourcentral eller vårdcentral när de inte är akut sjuka men tror tyvärr inte att detta kommer att hålla i sig så länge. Bristen på t.ex. sjuksköterskor är fortfarande stor och det måste ske en förändring snarast.
 
Nåväl, resten av veckans skall ägnas åt självstudier inför muntan på torsdag i nästa vecka. Nu är det inte långt kvar innan jag kan checka av invärtesmedicin på listan och det känns galet bra! Har sett de nya T6orna på akuten nu när jag har jobbat och det känns så konstigt att se dem där jag var för bara ett halvår sen och veta vilken enorm utveckling de kommer att göra under den närmsta tiden. Älskar läkarprogrammet!!

Postat av: MALIN SUNDIN - MOM TO BE

åh vad gott det ser ut :)

Svar: Det var såå mumsigt!!
Alvert

2017-02-19 @ 09:09:31
URL: http://malinsundin.se
Postat av: Clara-Sofia

Så mums!

Svar: Semlor är bäst!!
Alvert

2017-02-19 @ 17:03:06
URL: http://knaper.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: