Naken på SPA

Ser verkligen så mycket fram emot helgens SPAande. Skall bli extremt mysigt och en välförtjänt belöning efter den gigantiska invärtesmedicinkursen innan det är dags för ny kurs på måndag. Jag kom dock på i förra veckan att man kanske bör ha någon form av halvtäckande klädesplagg när man glider runt där på SPAt, med andra ord en bikini. Bikinin jag hade förra säsongen, och som även fick följa med till Bulgarien, är verkligen hur gammal som helst. Jag tror jag köpte den innan jag blev gravid med Vincent.. och han skall fylla tre i sommar (!!!).
 
Heh, så i lite halvpanik fick jag bege mig till Frölunda torg i slutet av förra veckan och leta efter en bikini, vilket ju inte är det lättaste under vinterhalvåret. Styrde dock mina steg mot New Yorker som inte heller denna gång gjorde mig besviken. Kirrade hem en bikini för 249 pix och passade även på att köpa mig ett par vantar. Kändes som en något udda kombo, haha. Har inte lust att tappa bort fler vantar nu så funderar starkt på att häfta fast dem i jackärmen, som den småbarnsmamma jag är. NU är jag i alla fall redo för bubbelpool och body scrubs!
 

Postat av: MADDISENJ.SE

Åh tack så jättemycket <3 Vilken snygg bikini! Och härligt med spa :D

Svar: Ja det skall verkligen bli UNDERBART! Det är ju inte ofta man får till den där lyxiga egentiden både med barn och studentekonomi. Hoppas ni får det fantastiskt på Kanarieöarna! Flygresan går säkert superbra ;)
Alvert

2017-02-22 @ 10:58:22
URL: http://maddisenj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: