Bus i snön

Haft två dagar nu med ett mer eller mindre snötäckt Göteborg. Alla bussar är sena, skorna blir genomvåta av slask så fort man kliver utanför dörren och jag är fullkomligt livrädd för att ramla och bryta benen, handen eller nått annat skoj. Vincent är helt överlycklig över att det äntligen kommit snö så trots att vi var hemma och kurerade oss i måndags var vi bara tvungna att bege oss ut en stund i kylan. På gården hade några barn byggt snögubbar och plogbilen var i full färd med att ploga gångvägarna, till Vincent fordonsfantastens stora förtjusning.
 
 
Idag har han istället varit på förskolan och när jag hämtade berättade han glatt att de varit och åkt pulka. Ja snö är verkligen härligt när man är barn! På grund av ovan nämda obekvämligheter så är jag kanske inte lika förtjust men det är ändå slående vackert med snötäckta landskap. Får jag bara inhandlat ett par vettiga vinterskor till mig själv också så skall vi nog se att även jag kan få bygga lite snögubbar och åka pulka med Vincent i vinter.
 
Det allra mysigaste är väl kanske ändå att få komma in efter lek i snön, dra av sig de blöta och kalla kläderna, tända lite ljus och smutta på en kopp varm choklad tillsammans med min fina lilla kille. Jag njuter verkligen av all egentid jag kan få med honom innan han måste dela min uppmärksamhet med en till liten kille!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: