Bebisens skötväska

De senaste veckorna har jag fått ett växande sug efter att förbereda inför bebisens ankomst. Igår var det ju exakt 4 månader kvar till lillebrors ankomst så det är väl inte helt konstigt att det börjar klia i fingrarna men samtidigt så känns det på något sätt alldeles för tidigt att göra några större inköp. Dumt egentligen då det ju rent ekonomiskt borde vara bättre att sprida ut inköpen lite mer under graviditeten. Än så länge har det mest varit fönstershopping på tradera och diverse andra hemsidor men efter jul tror jag att jag kanske kommer igång och handlar lite mer.
 
På black friday passade jag ju dock på att köpa en skötväska. Till Vincent hade vi en billig sak från stadium som vi verkligen använde tills den inte höll ihop längre så det var helt klart läge att införskaffa en ny väska. Blev väldigt glad när jag hittade denna för över 60% rea på jollyroom och efter en snabb googling för att se så att recensionerna inte var urusla fick det bli ett köp.
 
 
Egentligen kan man ju använda vilken väska som helst och man behöver inte lägga ner en massa pengar på en speciell skötväska (som sagt, Vincents skötväska var nog en vanlig skolväska för 149 kr på stadium) men eftersom jag fick denna till ett bra pris, den har en massa praktiska fack på insidan samt att det följde med krokar så att den går att hänga fast smidigt på vagnen så tyckte jag allt att jag kunde unna mig att köpa den. Förhoppningsvis kommer den lika väl till användning som storebrors väska gjorde. Nu skall det bara köpas en vagn att hänga den på också ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: