När det inte blir som planerat

Denna fredag blev inte riktigt som planerat. Ligger för närvarande i soffan, uppkrupen under en filt och äter glass direkt ur förpackningen. Anledningen stavas migrän.

Så här i efterhand är det inte så konstigt egentligen. Jag har haft två tuffa veckor med intensivt plugg, sjukstuga, scoutmöten och på det sov jag bara 6 timmar inatt. Tajmingen var dock urusel. Tre timmar innan det var dags för vår debatt började det flimra framför ögonen.

I vanliga fall brukar jag åka raka vägen hem och sova men det fanns ju inte på kartan idag med en obligatorisk debatt på schemat. Tryckte i mig en Sumatriptan och 1g Alvedon och höll sedan tummarna så hårt jag bara kunde för att det skulle förhindra huvudvärken som i vanliga fall är så stark att jag kräks.

Därefter följde två helt förfärliga timmar med illamående och hhuvudvär, som som tur var var ganska hanterbar tack vare tabletterna, för att sedan sakta lätta och lämna ett huvud segt som sirap. Jag klarade mig alltså igenom redovisningen men fick ringa till jobbet och sjukanmäla mig för att sedan bli upphämtad av Tom för att äntligen få åka hem och lägga mig och sova.

Måste bli bättre på att lyssna på min kropp när det blir för mycket, annars får det helt klart konsekvenser. Migrän kommer alltid som ett brev på posten när jag stressar för mycket. Nu ska jag bara göra mysiga och härliga saker i helgen som får mig att må bra för att orka med ett jobbpass på söndag och sedan nästa veckas kickstart av invärtesmedicin. Det skall bli så kul!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: