I min ryggsäck

Fram och tillbaks till skolan släpas denna stora och tunga ryggsäck fylld med diverse nödvändigheter. Eftersom jag dessutom cyklar kan det vissa dagar bli väldigt tungt att ta sig till skolan kånkandes på ryggsäcken fullproppad med grejer. Tänkte visa er vad jag brukar ha i min väska en vanlig dag med föreläsningar:
 
 
Först och främst brukar jag oftast ha med mig min dator. Den är inte i optimal storlek men fungerar utmärkt och jag har inte så stor lust att köpa en ny dator bara för att jag vill ha en lättare och mer kompakt. Dessutom brukar jag också ha med mig ett block ifall jag behöver rita av figurer eller om batteriet i datorn tar slut. Oftast har jag även med en plastficka där jag kan lägga diverse papper och handouts vi får på föreläsningarna.
 
Vidare har jag givetvis med flera olika sorters pennor och överstrykningspennor, man vet aldrig vad man kan behöva använda, och så mitt passerkort för att komma in i studenternas matsal. Lypsyl och hörlurar kan alltid vara bra att ha i väskan och numera ligger det även migräntabletter redo för nästa attack i min ryggsäck.
 
 
Slutligen har vi den "nästan" obligatoriska matlådan. Ibland, när tid och ork inte har funnits, köper jag något i cafét men oftast sällar jag mig till resten av klasskamraterna i den slingrande kön till mikrovågsugnarna i studentmatsalen. För att piggna till på morgonen fyller jag även min termos med rykande hett te som jag tar med mig och kan avnjuta mellan knapprandet på tangenterna.
 
I och med att vi går ut på klinik nästa vecka kommer antagligen den tunga datorn få stanna hemma vilket skall bli skönt för mina axlar. Där kommer vi dessutom ha eget skåp vilket gör att jag slipper släpa på mitt stetoskop och mina foppatofflor fram och tillbaka varje dag. Livet som student är verkligen glamoröst!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: